25 februarie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 19.02.2021

474 👁 Views.

IMG_9491

Intervenție promptă în sect. Râșcani, fără deconectarea consumatorilor

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Circa 15 colegi de la Serviciul Rețele Termice sunt implicați într-o intervenție pentru remedierea unei avarii în rețeaua de distribuție a energiei termice din str. Miron Costin, în perimetrul străzilor N. Dimo și bd-ul Moscova.

Echipa Termoelectrica a intervenit prompt, încă de la ora 6.00 dimineața, pentru a localiza scurgerea, de pe un tronson de conductă termică de 500 mm, ce alimentează o mare parte a locuitorilor sect. Râșcani.

În jurul orei 10.00, blocurile locative din regiune au fost conectate printr-o schemă provizorie, nefiind necesară sistarea alimentării cu energie termică, pe toată perioada intervenției.

Lucrarea se desfășoară în condiții dificile având în vedere că zona de intervenție se suprapune cu carosabilul, motiv pentru care traficul rutier a fost restricționat parțial.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat șoferilor și pietonilor.

Lucrările urmează a fi finalizate până la ora  21:00.

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru