9 august 2020
Veaceslav Eni s-a întâlnit cu Gary Davies, Însărcinat cu afaceri a.i. și Consul al Ambasadei Britanice           Investiții în îmbunătățirea serviciilor de termoficare pentru cca 60.000 consumatori din sect. Ciocana și Râșcani           Economii și independență față de furnizori obținute din reciclarea conductelor termice           Institutul de Energetică: Proiectele pe care le implementează Termoelectrica sunt în beneficiul consumatorului           Termoelectrica modernizează rețelele termice din com. Ciorescu. Impactul lucrărilor, resimțit de cca 25% dintre consumatori           Noi obiective de colaborare, discutate în cadrul unei ședințe comune dintre Termoelectrica și Moldovagaz           Termoelectrica continuă procesul de modernizare a rețelelor termice și îmbunătățirea serviciilor prestate           Apă caldă non-stop și confort termic pentru Complexul Educațional „Kiril și Metodii”           Realizările înregistrate și direcțiile prioritare de activitate, discutate în cadrul ședinței Adunării Generale a Acționarilor           Termoelectrica își diversifică sursele de energie utilizate, prin producerea energiei termice din biomasă          

Publicat: 07.10.2019

709 👁 Views.

09.10.2019

Invitație. Lansarea Campaniei de informare dedicată avantajelor şi beneficiilor sistemului centralizat de termoficare

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Stimați colegi, reprezentanți ai mass-media,

Vă invităm la o conferință de presă privind lansarea unei ample Campanii de informare și sensibilizare a opiniei publice, dedicată avantajelor și beneficiilor sistemului centralizat de termoficare.

Evenimentul va avea loc miercuri, 9 octombrie 2019, ora 9.30, sediul Termoelectrica S.A. din strada Tudor Vladimirescu, 6.

La eveniment vor participa expertul în domeniul energetic al Băncii Mondiale în Republica Moldova, Sandu GHIDIRIM, Directorul Unității consolidate pentru implementarea şi monitorizarea proiectelor în domeniul energeticii (UCIPE), Aurelia SAMSON, Directorul general Termoelectrica S.A., Veaceslav ENI, precum și un grup de beneficiari ai Termoelectrica, ce au implementat proiecte inovatoare și eficiente pentru asigurarea energiei termice.

Vă rugăm să confirmați participarea la eveniment la nr. tel: 022 – 839 – 504 sau la adresa de e-mail: info@termoelectrica.md.

Vă așteptăm!

PROGRAM:

09.30 – 10.00 Invitație la cafea

10.00 – 10.40 Conferință de presă

10.40 – 11.00 Excursie la un Punct Termic Individual de ultimă generație

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru