23 februarie 2020
Termoelectrica implementează soluții moderne de alimentare cu energie electrică la CET Sursa I           Facturile pentru încălzire în luna ianuarie sunt în medie cu 12 % mai mici în comparație cu aceeași perioadă a anului precedent           Termoelectrica lansează numărul unic de contact al Serviciului Call-Center – 1300           Politicile din sectorul termoenergetic, discutate în cadrul Eu4Energy           Termoelectrica a inaugurat Centrul Comercial modern de deservire și relații cu consumatorii           Inaugurarea Centrului Comercial de deservire și relații cu consumatorii Termoelectrica S.A.           TERMOELECTRICA, 4 ANI DE PERFORMANȚĂ. Realizări 2015-2019           Investițiile în CET-uri sunt esențiale pentru securitatea energetică a statului           Termoelectrica și Moldovagaz își vor dezvolta relațiile de colaborare           Modernizarea SACET-ului din Chișinău – cel mai de succes Proiect în toată Europa de est și Asia centrală          

Publicat: 20.12.2019

406 👁 Views.

poza simbol

La mulți ani, dragi energeticieni! Spot video

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Ani de studii și decenii de activitate practică! Atât trebuie să înveți – pentru a deveni un energetician profesionist!
Un inginer adevărat nu doar se naște, dar se crește în ani, în situații neprevăzute, prin multă muncă și sacrificii!
Să fii energetician – trebuie să ai pasiune, un caracter de fier și multă disciplină!
Să te impui de a fi prezent mereu, aici și acum, în Centrală! De a munci chiar și în timpul sărbătorilor sau evenimentelor importante din familie!
Aici se scurg orele, zilele, anii…Aici ne trăim viața!
Însă știm că nu e în zadar! Misiunea noastră e să aducem lumina și căldura în casele oamenilor. În casele copiilor și părinților noștri.
Confortul și și siguranța lor – sunt satisfacția noastră!
Pentru asta trăim!
Pentru asta muncim!
La mulți ani, dragi energeticieni!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru