9 august 2020
Veaceslav Eni s-a întâlnit cu Gary Davies, Însărcinat cu afaceri a.i. și Consul al Ambasadei Britanice           Investiții în îmbunătățirea serviciilor de termoficare pentru cca 60.000 consumatori din sect. Ciocana și Râșcani           Economii și independență față de furnizori obținute din reciclarea conductelor termice           Institutul de Energetică: Proiectele pe care le implementează Termoelectrica sunt în beneficiul consumatorului           Termoelectrica modernizează rețelele termice din com. Ciorescu. Impactul lucrărilor, resimțit de cca 25% dintre consumatori           Noi obiective de colaborare, discutate în cadrul unei ședințe comune dintre Termoelectrica și Moldovagaz           Termoelectrica continuă procesul de modernizare a rețelelor termice și îmbunătățirea serviciilor prestate           Apă caldă non-stop și confort termic pentru Complexul Educațional „Kiril și Metodii”           Realizările înregistrate și direcțiile prioritare de activitate, discutate în cadrul ședinței Adunării Generale a Acționarilor           Termoelectrica își diversifică sursele de energie utilizate, prin producerea energiei termice din biomasă          

Publicat: 20.12.2019

755 👁 Views.

poza simbol

La mulți ani, dragi energeticieni! Spot video

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Ani de studii și decenii de activitate practică! Atât trebuie să înveți – pentru a deveni un energetician profesionist!
Un inginer adevărat nu doar se naște, dar se crește în ani, în situații neprevăzute, prin multă muncă și sacrificii!
Să fii energetician – trebuie să ai pasiune, un caracter de fier și multă disciplină!
Să te impui de a fi prezent mereu, aici și acum, în Centrală! De a munci chiar și în timpul sărbătorilor sau evenimentelor importante din familie!
Aici se scurg orele, zilele, anii…Aici ne trăim viața!
Însă știm că nu e în zadar! Misiunea noastră e să aducem lumina și căldura în casele oamenilor. În casele copiilor și părinților noștri.
Confortul și și siguranța lor – sunt satisfacția noastră!
Pentru asta trăim!
Pentru asta muncim!
La mulți ani, dragi energeticieni!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru