12 august 2020
Termoelectrica reabilitează un tronson de rețea termică primară. Este posibilă scăderea parametrilor agentului termic           CTȘ Hidrotehnica S.A. a obținut cca 20% economii la factura pentru încălzire           Veaceslav Eni s-a întâlnit cu Gary Davies, Însărcinat cu afaceri a.i. și Consul al Ambasadei Britanice           Investiții în îmbunătățirea serviciilor de termoficare pentru cca 60.000 consumatori din sect. Ciocana și Râșcani           Economii și independență față de furnizori obținute din reciclarea conductelor termice           Institutul de Energetică: Proiectele pe care le implementează Termoelectrica sunt în beneficiul consumatorului           Termoelectrica modernizează rețelele termice din com. Ciorescu. Impactul lucrărilor, resimțit de cca 25% dintre consumatori           Noi obiective de colaborare, discutate în cadrul unei ședințe comune dintre Termoelectrica și Moldovagaz           Termoelectrica continuă procesul de modernizare a rețelelor termice și îmbunătățirea serviciilor prestate           Apă caldă non-stop și confort termic pentru Complexul Educațional „Kiril și Metodii”          

Publicat: 09.04.2020

907 👁 Views.

Reactie Termoelectrica

La solicitare, Termoelectrica continuă livrarea energiei termice pentru încălzire

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

În legătură cu Dispoziția nr.156-d privind sistarea livrării energiei termice pentru încălzire, emisă de primăria mun. Chișinău, și conform solicitărilor gestionarilor fondului locativ,  Termoelectrica S.A. a demarat procedura de deconectare de la încălzire a blocurilor locative.

Așadar, pe parcursul a două zile, joi și vineri, urmează a fi sistată furnizarea energiei termice în toate blocurile locative, cu excepția adreselor unde gestionarii au solicitat continuarea prestării serviciilor de termoficare.

Totodată, precizăm faptul că, Termoelectrica S.A. livrează energie termică pentru încălzire și apă caldă tot anul împrejur, iar toate branșamentele sunt dotate cu contoare, ceea ce oferă posibilitatea sistării  și/sau repornirii încălzirii în clădire la necesitate.

Cererile privind solicitarea prelungirii perioadei de încălzire pot fi scrise în format liber de către gestionari și expediate pe următoarea adresă de e-mail: cancelaria@termoelectrica.md. La rândul lor, gestionarul împreună cu locatarii pot regla, deconecta, sau reconecta agentul termic în timpul zilei sau nopții, pentru a asigura un confort termic optim în locuințe.

În cazul blocurilor dotate cu Puncte Termice Individuale (PTI), precizăm faptul că nu este necesară intervenția gestionarului și asta pentru că instalațiile date se conectează și se deconectează automat datorită traducătoarelor de temperatură, care ajustează consumul de energie termică în funcție de temperatura de afară și necesitățile consumatorilor. În total, Termoelectrica are instalate cca 850 de PTI-uri în cca  400 de blocuri locative.

”Pentru Termoelectrica este foarte important ca consumatorul final să decidă când să se conecteze și să se deconecteze de la serviciile de termoficare, de aceea, vom oferi tot suportul necesar în acest sens” a conchis Veaceslav ENI, directorul general al Termoelectrica S.A..

Având în vedere situația epidemiologică din țară, menționăm că în procesul de deconectare a blocurilor de la încălzire sunt antrenați un număr restrâns de angajați, dotați cu tot echipamentul de protecție necesar: mănuși, măști și dezinfectant, și respectând toate măsurile de protecție recomandate de autorități.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru