28 mai 2020
Tutorial: Creează-ți un CONT INFOBON           Termoelectrica și Infobon lansează serviciul online „CONTUL MEU”           Centrul Comercial Termoelectrica își reia activitatea într-un regim special           Președintele Republicii Moldova, Igor DODON, a întreprins o vizită la Termoelectrica S.A.           Termoelectrica continuă să investească în îmbunătățirea calității serviciilor oferite și eficientizarea operațională           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           Precizări cu privire la schimbarea temporară a culorii apei râului Bâc           Echipa Termoelectrica donează peste 500.000 lei pentru combaterea COVID-19           134 de blocuri locative și 76 instituții medicale rămân conectate la încălzire           La solicitare, Termoelectrica continuă livrarea energiei termice pentru încălzire          

Publicat: 09.04.2020

614 👁 Views.

Reactie Termoelectrica

La solicitare, Termoelectrica continuă livrarea energiei termice pentru încălzire

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

În legătură cu Dispoziția nr.156-d privind sistarea livrării energiei termice pentru încălzire, emisă de primăria mun. Chișinău, și conform solicitărilor gestionarilor fondului locativ,  Termoelectrica S.A. a demarat procedura de deconectare de la încălzire a blocurilor locative.

Așadar, pe parcursul a două zile, joi și vineri, urmează a fi sistată furnizarea energiei termice în toate blocurile locative, cu excepția adreselor unde gestionarii au solicitat continuarea prestării serviciilor de termoficare.

Totodată, precizăm faptul că, Termoelectrica S.A. livrează energie termică pentru încălzire și apă caldă tot anul împrejur, iar toate branșamentele sunt dotate cu contoare, ceea ce oferă posibilitatea sistării  și/sau repornirii încălzirii în clădire la necesitate.

Cererile privind solicitarea prelungirii perioadei de încălzire pot fi scrise în format liber de către gestionari și expediate pe următoarea adresă de e-mail: cancelaria@termoelectrica.md. La rândul lor, gestionarul împreună cu locatarii pot regla, deconecta, sau reconecta agentul termic în timpul zilei sau nopții, pentru a asigura un confort termic optim în locuințe.

În cazul blocurilor dotate cu Puncte Termice Individuale (PTI), precizăm faptul că nu este necesară intervenția gestionarului și asta pentru că instalațiile date se conectează și se deconectează automat datorită traducătoarelor de temperatură, care ajustează consumul de energie termică în funcție de temperatura de afară și necesitățile consumatorilor. În total, Termoelectrica are instalate cca 850 de PTI-uri în cca  400 de blocuri locative.

”Pentru Termoelectrica este foarte important ca consumatorul final să decidă când să se conecteze și să se deconecteze de la serviciile de termoficare, de aceea, vom oferi tot suportul necesar în acest sens” a conchis Veaceslav ENI, directorul general al Termoelectrica S.A..

Având în vedere situația epidemiologică din țară, menționăm că în procesul de deconectare a blocurilor de la încălzire sunt antrenați un număr restrâns de angajați, dotați cu tot echipamentul de protecție necesar: mănuși, măști și dezinfectant, și respectând toate măsurile de protecție recomandate de autorități.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru