21 octombrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sectorul Botanica           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 12.10.2021

351 👁 Views.

Reactie-Termoelectrica-

Lichidarea avariei pe rețeaua termică din str. Calea Basarabiei

image_pdfimage_print

Echipa de intervenție a Termoelectrica este implicată în lichidarea unei avarii pe conducta termică, DN 1000 mm, din str. Calea Basarabiei.

Segmentul respectiv de rețea termică a fost testat cu succes la presiunea de 16 bari, conform normativelor în vigoare,  la începutul lunii septembrie curent, nefiind depistate careva defecțiuni sau abateri.

Cauza avariei reprezintă cedarea rostului de sudură din fabrică a conductei termice montată în anul 1978.

Până în momentul de față s-a reușit secționarea defecțiunii și demararea procesului de golire a rețelei termice, pentru a putea fi efectuate în regim operativ lucrările de înlocuire a porțiunii de conductă termică avariată.

În legătură cu efectuarea acestor lucrări, până la ora 01.00 noaptea, mai multe adrese din perimetrul străzilor Muncești, Grădina Botanica, Valea Crucii, Grenoble și Cuza-Vodă vor fi deconectate de la agentul termic.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

5p9.ru