21 martie 2019
Directorul general al Termoelectrica S.A. a avut o întrevedere cu potențiali parteneri de dezvoltare ai USAID           Locatarii decid când își  conectează/ deconectează căldura în bloc           Termoelectrica racordează clădirea Gării în regim de urgență la sistemul centralizat de termoficare           Banca Mondială își reconfirmă sprijinul în dezvoltarea proiectelor energetice ale Termoelectrica           Termoelectrica S.A. și-a automatizat Serviciul „Call-Center”: mai multe operațiuni la un singur nr. de telefon          

Publicat: 03.04.2018

2.108 👁 Views.

1234

Locatarii decid când își deconectează căldura în bloc

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica S.A. furnizează energie termică pentru încălzire și apă caldă, fără întrerupere, tot anul împrejur. Prin urmare, consumatorul poate deconecta, sau suspenda agentul termic în timpul zilei sau nopții, în funcție de necesitate.

Totodată, precizăm că conform Contractului de furnizare a energiei termice, Termoelectrica S.A. va încheia livrarea energiei termice la solicitarea gestionarului fondului locativ, întrucât, în conformitate cu prevederile legale, reprezentantul autorizat al consumatorilor este administratorul fondului locativ, care este în drept să solicite sistarea furnizării agentului termic pe circuitul de încălzire al blocului doar după o consultare cu locatarii.

La moment nu avem nicio solicitare de deconectare de la încălzire, întrucât utilajele Termoelectrica S.A., instalate în subsolul blocurilor locative, permit ca consumatorii să se deconecteze pe parcursul zilei, iar seara, atunci când temperaturile sunt scăzute, la necesitate, să fie pornit consumul. Procedura de conectare și de deconectare de la energia termică pentru încălzire este simplificată, nu este nevoie de nicio solicitare în scris către Termoelectrica. Fiecare gestionar al fondului locativ cunoaște acest fapt și procedează în acest mod, ceea ce face ca locatarii să aibă parte de un confort termic crescut” a menționat Veaceslav ENI, în cadrul unui briefing de presă, desfășurat astăzi, 3 aprilie 2018, la Termoelectrica S.A.

Termoelectrica S.A. asigură cu energie termică peste 5640 de imobile, dintre care circa 590 de instituții bugetare, aproximativ 820 agenți economici și cca 210 mii de apartamente, în aproximativ 3.880 de blocuri locative în mun. Chișinău.

Urmăriți briefingul aici:

Sursa: privesc.eu

 

 

———————

Datele de contact ale gestionarilor fondului locativ, unde puteți sesiza cu privire la conectarea/deconectarea energiei termice, sau reglarea temperaturii în bloc:

Lista  Gestionarilor Fondului Locativ și contactele acestora. 

——————–

Sediile teritoriale ale Termoelectrica S.A. :

sect. Ciocana – str. Ginta Latină, 19/3 (022-335-132);

sect. Centru – str. Ismail, 86A (022-274-098);

sect. Râșcani – b-dul. Moscova, 11A (022-442-365);

sect. Botanica – str. Teilor 7/3;  (0-22-77 94 11)

sect. Buiucani – str. V. Lupu, 63 (022-751-529);

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru