15 iulie 2018
Modernizarea și eficientizarea Sistemului de Alimentare Centralizată cu Energie Termică (SACET) sunt o prioritate de bază pentru Termoelectrica S.A.. În acest context, zilnic sunt demarate o serie de activități focusate pe reabilitarea rețelelor termice și prevenirea situațiilor excepționale. Punctele în care se execută lucrările de astăzi, au fost vizitate de către directorul general al întreprinderii,           Astăzi ne bucurăm de o zi activă, focusată pe îndeplinirea unui șir de lucrări importante pentru asigurarea fiabilității sistemului centralizat de termoficare, astfel încât, cu fiecare modernizare, consumatorii noștri să beneficieze de servicii mult mai calitative și eficiente. citeşte tot           Modernizarea infrastructurii de livrare a energiei termice și asigurarea consumatorilor cu servicii calitative este o prioritate pentru noi. Pentru implementarea acestui obiectiv, zilnic echipele întreprinderii lucrează pe mai multe segmente. citeşte tot           Începem ziua într-un mod activ, cu o agendă bine stabilită, focusată pe modernizarea infrastructurii de livrare a energiei termice și îmbunătățirea continuă a serviciilor de termoficare! Așadar, pe parcursul zilei de marți, 10 iulie, echipele Termoelectrica S.A. sunt antrenate în  mai multe activități pe următoarele adrese: citeşte tot           Echipa de intervenție Termoelectrica S.A. are și astăzi un program activ. Lucrăm intens pe următoarele adrese: citeşte tot          

Publicat: 03.04.2018

1.590 👁 Views.

1234

Locatarii decid când își deconectează căldura în bloc

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica S.A. furnizează energie termică pentru încălzire și apă caldă, fără întrerupere, tot anul împrejur. Prin urmare, consumatorul poate deconecta, sau suspenda agentul termic în timpul zilei sau nopții, în funcție de necesitate.

Totodată, precizăm că conform Contractului de furnizare a energiei termice, Termoelectrica S.A. va încheia livrarea energiei termice la solicitarea gestionarului fondului locativ, întrucât, în conformitate cu prevederile legale, reprezentantul autorizat al consumatorilor este administratorul fondului locativ, care este în drept să solicite sistarea furnizării agentului termic pe circuitul de încălzire al blocului doar după o consultare cu locatarii.

La moment nu avem nicio solicitare de deconectare de la încălzire, întrucât utilajele Termoelectrica S.A., instalate în subsolul blocurilor locative, permit ca consumatorii să se deconecteze pe parcursul zilei, iar seara, atunci când temperaturile sunt scăzute, la necesitate, să fie pornit consumul. Procedura de conectare și de deconectare de la energia termică pentru încălzire este simplificată, nu este nevoie de nicio solicitare în scris către Termoelectrica. Fiecare gestionar al fondului locativ cunoaște acest fapt și procedează în acest mod, ceea ce face ca locatarii să aibă parte de un confort termic crescut” a menționat Veaceslav ENI, în cadrul unui briefing de presă, desfășurat astăzi, 3 aprilie 2018, la Termoelectrica S.A.

Termoelectrica S.A. asigură cu energie termică peste 5640 de imobile, dintre care circa 590 de instituții bugetare, aproximativ 820 agenți economici și cca 210 mii de apartamente, în aproximativ 3.880 de blocuri locative în mun. Chișinău.

Urmăriți briefingul aici:

Sursa: privesc.eu

 

 

———————

Datele de contact ale gestionarilor fondului locativ, unde puteți sesiza cu privire la conectarea/deconectarea energiei termice, sau reglarea temperaturii în bloc:

Lista  Gestionarilor Fondului Locativ și contactele acestora. 

——————–

Sediile teritoriale ale Termoelectrica S.A. :

sect. Ciocana – str. Ginta Latină, 19/3 (022-335-132);

sect. Centru – str. Ismail, 86A (022-274-098);

sect. Râșcani – b-dul. Moscova, 11A (022-442-365);

sect. Botanica – str. Teilor 7/3;  (0-22-77 94 11)

sect. Buiucani – str. V. Lupu, 63 (022-751-529);

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.