13 august 2020
Termoelectrica reabilitează un tronson de rețea termică primară. Este posibilă scăderea parametrilor agentului termic           CTȘ Hidrotehnica S.A. a obținut cca 20% economii la factura pentru încălzire           Veaceslav Eni s-a întâlnit cu Gary Davies, Însărcinat cu afaceri a.i. și Consul al Ambasadei Britanice           Investiții în îmbunătățirea serviciilor de termoficare pentru cca 60.000 consumatori din sect. Ciocana și Râșcani           Economii și independență față de furnizori obținute din reciclarea conductelor termice           Institutul de Energetică: Proiectele pe care le implementează Termoelectrica sunt în beneficiul consumatorului           Termoelectrica modernizează rețelele termice din com. Ciorescu. Impactul lucrărilor, resimțit de cca 25% dintre consumatori           Noi obiective de colaborare, discutate în cadrul unei ședințe comune dintre Termoelectrica și Moldovagaz           Termoelectrica continuă procesul de modernizare a rețelelor termice și îmbunătățirea serviciilor prestate           Apă caldă non-stop și confort termic pentru Complexul Educațional „Kiril și Metodii”          

Publicat: 05.03.2020

947 👁 Views.

IMG_3283

Locatarii împreună cu gestionarul blocului pot regla consumul de energie termică

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica S.A recomandă gestionarilor fondului locativ și locatarilor să regleze la necesitate consumul de energie termică din bloc. Apelul vine în contextul temperaturilor ridicate din următoarea perioadă.

Termoelectrica S.A. furnizează energie termică pentru încălzire și apă caldă până la branșamentul blocului, fără întrerupere, tot anul împrejur, însă administrarea sistemului ingineresc din bloc intră în responsabilitatea gestionarului fondului locativ, care după o consultație cu locatarii, poate sista livrarea agentului termic pentru încălzire în timpul zilei sau nopții, sau regla consumul de energie termică.

 Astfel, cazul în care este prea cald sau frig în locuințe, locatarii blocurilor trebuie să solicite reglarea debitului agentului termic sau deconectarea și reconectarea căldurii la necesitate de la gestionarul blocului sau persoana autorizată, responsabilă de contor.

 Directorul general al Termoelectrica S.A., Veaceaslav ENI, precizează faptul că, la fel ca şi în anii precedenţi, întreprinderea nu operează cu termenii „începutul şi sfârşitul sezonului de încălzire”, oferind libertate consumatorului de a alege când să se conecteze și să se deconecteze de la serviciile de termoficare.

 ”Echipamentele instalate la branșamentul blocurilor permit consumatorilor să se deconecteze oricând de le serviciile de termoficare, iar la necesitate, în cazul în care se înregistrează temperaturi scăzute, să fie reluat consumul de energie termică”, a declarat Veaceslav ENI.

Termoelectrica S.A. asigură cu energie termică 4425 de imobile, dintre care: 466 instituții bugetare, 784 agenți economici/alte instituții bugetare, 2860 de blocuri locative cu circa 209 mii de apartamente și 315 case particulare din mun. Chișinău.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru