7 decembrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 14.06.2021

755 👁 Views.

retele termice Vasilenco

Lucrări complexe de modernizare a rețelei termice supraterane din str. Ion Vasilenco

image_pdfimage_print

Peste 350 metri de conducte termice supraterane, DN 250mm, din str. Ion Vasilenco, sunt în proces de modernizare.

Aceasta este una dintre cele mai complexe lucrări din sect. Centru al capitalei, din cauza zonei de lucru greu accesibile, ce se află pe un teren abrupt, în pantă, pe albia râulețului Malina Mică.

Inițial au fost demontate conductele și elementele constructive, ce datează din anul 1989, demarând ulterior reconstrucția în totalitate a rețelei termice.

Până în prezent au fost efectuate circa 60% din lucrări.

Modernizarea rețelelor termice reprezintă o prioritate pentru Termoelectrica, pentru a crește nivelul de confort și siguranță oferit consumatorilor noștri”, susține Veaceslav ENI, directorul general al Termoelectrica.

Tronsonul termic dat are o importanță deosebită pentru personalul și pacienții Spitalului Clinic Municipal nr.1, asigurându-i cu energie termică pentru apă caldă și încălzire tot anul împrejur, totodată fiind și un tronson de rezervă cca 5.000 consumatori din sect. Centru și Botanica.

Modernizarea rețelei termice supraterane din str. Ion Vasilenco urmează să fie finalizată până la 10 iulie curent.

5p9.ru