18 octombrie 2019
Termoelectrica a premiat câștigătorii Tombolei organizată de Hramul orașului Chișinău           VIDEO. Termoelectrica - cu grijă și căldură pentru Dumneavoastră!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă           Termoelectrica: Încălzirea locuinței Dvs.- responsabilitatea noastră Video           Termoelectrica – pregătită să încălzească locuințele chișinăuienilor           Invitație briefing. Termoelectrica - pregătită să încălzească locuințele chișinăuienilor           TOMBOLA „Termoelectrica dăruiește căldură” revine: Oferim trei abonamente gratuite la încălzire           Rezultatele parteneriatului dintre Banca Mondială și Termoelectrica, discutate într-o ședință de lucru           Recomandările Termoelectrica înainte de sezonul rece           Reconstrucții ample la un bloc energetic          

Publicat: 17.07.2019

526 👁 Views.

1

Lucrări complexe de modernizare la Sursa I

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

În cadrul lucrărilor de modernizare planificate la CET Sursa I este preconizată  montarea a trei pompe noi și cinci convertizoare de frecvență. Lucrările au început conform planului, iar executarea lor implică un nivel înalt de pregătire profesională.

Procesele au fost observate de membrii grupului de responsabili ai UCIPE (Unitatea consolidată pentru implementarea și monitorizarea proiectelor în domeniul energeticii), în frunte cu directorul Aurelia Samson, care au întreprins o vizită de lucru la CET Sursa I.

Este modernizată și pompa de alimentare a cazanului din cadrul Sursei 1, ce a fost pusă în funcțiune încă din anul 1976. Lucrările sunt executate pe etape şi presupun demontarea unor componente masive vechi și instalarea echipamentelor noi și a convertizoarelor de frecvență.

Scopul acestor lucrări este de a determina economii de cca 30% la consumul de energie electrică, comparativ cu utilajul existent, plus extinderea duratei de exploatare și sporirea nivelului de siguranță a funcționării sistemului întreg”, a menționat Veaceslav Eni, directorul general al Termoelectrica.

Lucrările sunt efectuate în cadrul Pachetului C.12 din cadrul Proiectului ”Îmbunătățirea Eficienței SACET”, finanțat din creditul Băncii Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare și urmează să fie finalizate până la sfârșitul acestui an, fără a fi afectat procesul de producere a energiei electrice și termice prin cogenerare.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru