20 iunie 2019
Termoelectrica – lucrări la 90 de metri înălțime, în premieră pentru Republica Moldova           Termoelectrica va elimina un punct vulnerabil în infrastructura din sect. Buiucani           Modernizăm rețele termice fără să deconectăm alimentarea cu apă caldă           7 școli, 6 grădinițe, 5 instituții medicale și peste 100 de blocuri de locuit din sect. Centru sunt în obiectivul deciziei investiționale a Termoelectrica           O grădiniță de copii și două blocuri sunt beneficiarii unei acțiuni de modernizare demarată de Termoelectrica în sect. Râșcani           La mulți ani, dragi copii!           Termoelectrica, premiată cu Medalia de Aur și Zeița Calității al treilea an consecutiv           Veaceslav Eni: Zero defecțiuni – obiectivul de dezvoltare al Termoelectrica           Servicii de termoficare mai calitative pentru locuitorii a 40 de blocuri din sect. Râșcani           Veaceslav Eni: Toate blocurile fără datorii vor beneficia gratuit de lucrările de mentenanță a instalațiilor de termoficare          

Publicat: 29.03.2019

347 👁 Views.

040906

Lucrări de reabilitare a conductei termice din bd-ul Grigore Vieru

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Începând de astăzi, 29 martie (ora18:00), și până luni dimineață, 1 aprilie (ora 06:00), Termoelectrica S.A. va efectua lucrări de reabilitare a unor conducte termice cu diametrul nominal 300 mm, cu o lungime totală de circa 130 metri, în urma depistării unei avarii, în regiunea bd-ului Grigore Vieru, 1.

Mai multe echipe de intervenție vor munci în regim non-stop, pentru a finaliza lucrarea într-un timp restrâns, dar și pentru a reduce disconfortul pentru locuitorii din zonă. Totodată, pentru a nu admite deconectări de la livrarea energiei termice pentru încălzirea locuințelor, blocurile locative din regiune vor fi reconectate pe un alt tronson paralel.

Menționăm că lucrarea presupune descoperirea unui tronson de circa 10 metri de rețea termică, localizată pe pavajul din regiunea str. Eugen Doga și nu va afecta traficul rutier din regiune.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru