10 decembrie 2019
Termoelectrica și Moldovagaz își vor dezvolta relațiile de colaborare           Modernizarea SACET-ului din Chișinău – cel mai de succes Proiect în toată Europa de est și Asia centrală           Istorii de succes. Căldură și confort în fiecare casă!           Angajații Termoelectrica, implicați activ în acțiunile dedicate înverzirii plaiului           Termoelectrica a premiat câștigătorii Tombolei organizată de Hramul orașului Chișinău           VIDEO. Termoelectrica - cu grijă și căldură pentru Dumneavoastră!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă           Termoelectrica: Încălzirea locuinței Dvs.- responsabilitatea noastră Video           Termoelectrica – pregătită să încălzească locuințele chișinăuienilor           Invitație briefing. Termoelectrica - pregătită să încălzească locuințele chișinăuienilor          

Publicat: 29.03.2019

612 👁 Views.

040906

Lucrări de reabilitare a conductei termice din bd-ul Grigore Vieru

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Începând de astăzi, 29 martie (ora18:00), și până luni dimineață, 1 aprilie (ora 06:00), Termoelectrica S.A. va efectua lucrări de reabilitare a unor conducte termice cu diametrul nominal 300 mm, cu o lungime totală de circa 130 metri, în urma depistării unei avarii, în regiunea bd-ului Grigore Vieru, 1.

Mai multe echipe de intervenție vor munci în regim non-stop, pentru a finaliza lucrarea într-un timp restrâns, dar și pentru a reduce disconfortul pentru locuitorii din zonă. Totodată, pentru a nu admite deconectări de la livrarea energiei termice pentru încălzirea locuințelor, blocurile locative din regiune vor fi reconectate pe un alt tronson paralel.

Menționăm că lucrarea presupune descoperirea unui tronson de circa 10 metri de rețea termică, localizată pe pavajul din regiunea str. Eugen Doga și nu va afecta traficul rutier din regiune.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru