24 septembrie 2020
Termoelectrica racordează la încălzire centralizată un bloc chirurgical modern al Institutului Oncologic, prin sistemul de ventilare           Termoelectrica prelungește campania „ Achiți iarna, fii răsplătit vara”           Termoelectrica își premiază consumatorii în cadrul Tombolei anuale „Termoelectrica dăruiește căldură”!           Tombola „Termoelectrica dăruiește căldură” revine într-un format nou! Mai multe premii, mai multe șanse de câștig!           Invitație de presă. Conferinţă de lansare a Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură”, ediția a 4-a           Termoelectrica, exemplu de bune practici prezentat în cadrul proiectului European „Convenția Primarilor pentru Energie și Climă- Est”           La mulți ani, Republica Moldova! Video           Termoelectrica modernizează rețelele termice din str. Albișoara           Termoelectrica, premiată al patrulea an consecutiv la Gala Businessului Moldovenesc           Termoelectrica reabilitează un tronson de rețea termică primară. Este posibilă scăderea parametrilor agentului termic          

Publicat: 29.03.2019

1.123 👁 Views.

040906

Lucrări de reabilitare a conductei termice din bd-ul Grigore Vieru

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Începând de astăzi, 29 martie (ora18:00), și până luni dimineață, 1 aprilie (ora 06:00), Termoelectrica S.A. va efectua lucrări de reabilitare a unor conducte termice cu diametrul nominal 300 mm, cu o lungime totală de circa 130 metri, în urma depistării unei avarii, în regiunea bd-ului Grigore Vieru, 1.

Mai multe echipe de intervenție vor munci în regim non-stop, pentru a finaliza lucrarea într-un timp restrâns, dar și pentru a reduce disconfortul pentru locuitorii din zonă. Totodată, pentru a nu admite deconectări de la livrarea energiei termice pentru încălzirea locuințelor, blocurile locative din regiune vor fi reconectate pe un alt tronson paralel.

Menționăm că lucrarea presupune descoperirea unui tronson de circa 10 metri de rețea termică, localizată pe pavajul din regiunea str. Eugen Doga și nu va afecta traficul rutier din regiune.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru