25 aprilie 2019
Moldenergy 2019: Termoelectrica prezintă soluții inteligente de termoficare centralizată           Experiența Termoelectrica, împărtășită în cadrul unei conferințe internaționale de la Moscova           Lucrări de reabilitare a conductei termice din bd-ul Grigore Vieru           Termoelectrica racordează clădirea Gării în regim de urgență la sistemul centralizat de termoficare           Banca Mondială își reconfirmă sprijinul în dezvoltarea proiectelor energetice ale Termoelectrica           Termoelectrica S.A. și-a automatizat Serviciul „Call-Center”: mai multe operațiuni la un singur nr. de telefon          

Publicat: 29.03.2019

242 👁 Views.

040906

Lucrări de reabilitare a conductei termice din bd-ul Grigore Vieru

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Începând de astăzi, 29 martie (ora18:00), și până luni dimineață, 1 aprilie (ora 06:00), Termoelectrica S.A. va efectua lucrări de reabilitare a unor conducte termice cu diametrul nominal 300 mm, cu o lungime totală de circa 130 metri, în urma depistării unei avarii, în regiunea bd-ului Grigore Vieru, 1.

Mai multe echipe de intervenție vor munci în regim non-stop, pentru a finaliza lucrarea într-un timp restrâns, dar și pentru a reduce disconfortul pentru locuitorii din zonă. Totodată, pentru a nu admite deconectări de la livrarea energiei termice pentru încălzirea locuințelor, blocurile locative din regiune vor fi reconectate pe un alt tronson paralel.

Menționăm că lucrarea presupune descoperirea unui tronson de circa 10 metri de rețea termică, localizată pe pavajul din regiunea str. Eugen Doga și nu va afecta traficul rutier din regiune.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru