24 octombrie 2017
Pentru a fi mai aproape de consumatorii săi, Termoelectrica S.A. lansează un număr activ pentru serviciul “Viber”. Astfel, prin intermediul acestei aplicații consumatorii companiei sunt încurajați să expedieze, la numărul de telefon 069-444-144, informații (în format text, video sau foto) ce țin de avarii, scurgeri de agent termic, dar și alte probleme privind calitatea serviciilor          

Publicat: 05.10.2017

153 👁 Views.

IMG_2976

Lucrări importante de modernizare a sistemului centralizat de termoficare în sect. Buiucani

image_pdfimage_print

Termoelectrica S.A. informează că, joi, 5 octombrie, în sectorul Buiucani din capitală, vor fi operate un şir de lucrări de o importanţă majoră pentru Sistemul de Alimentare Centralizată cu Energie Termică (SACET), care vor permite asigurarea în regim non-stop cu agent termic, în perioada rece a anului, și reducerea riscului de avarii.

Aceste lucrări sunt foarte importante pentru Termoelectrica S.A., întrucât de implementarea acestora va depinde calitatea  serviciilor de termoficare pe care le oferim, pe tot parcursul anului”, a declarat Veaceslav Eni, directorul general al Termoelectrica S.A..

Lucrările preconizate presupun conectarea consumatorilor noi la sistemul centralizat de termoficare din str. Mesager și Prunului, lucrări de reparație a unei rețele termice cu diametrul 800 mm din str. Prunului și instalarea a două vane cu diametrul de 700 mm,  pe traseul termic ce leagă CT Vest și consumatorii.

Având în vedere complexitatea acestor lucrări, în intervalul 08:00-23:30, va fi sistată livrarea apei calde menajere pentru o serie de consumatori din sectorul Buiucani, situați pe str. I. Creangă, Alba-Iulia, V. Lupu, Onisifor Ghibu, Paris, N. Costin, L. Deleanu, Chimiștilor, Gribov, Sucevița, Neculce. Adresele vizate de deconectări pot fi urmărite la rubrica ”Pentru Consumatori”, secțiunea ”Avarii. Întreruperi Programate”.

Ne cerem scuze pentru incomoditățile create!