25 aprilie 2019
Moldenergy 2019: Termoelectrica prezintă soluții inteligente de termoficare centralizată           Experiența Termoelectrica, împărtășită în cadrul unei conferințe internaționale de la Moscova           Lucrări de reabilitare a conductei termice din bd-ul Grigore Vieru           Termoelectrica racordează clădirea Gării în regim de urgență la sistemul centralizat de termoficare           Banca Mondială își reconfirmă sprijinul în dezvoltarea proiectelor energetice ale Termoelectrica           Termoelectrica S.A. și-a automatizat Serviciul „Call-Center”: mai multe operațiuni la un singur nr. de telefon          

Publicat: 12.09.2018

679 👁 Views.

Recomandări gestionari

Pregătirile în blocuri pentru sezonul rece trebuie finisate până la sfârșitul lunii Septembrie

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Gestionarii blocurilor locative sunt îndemnați să finalizeze, până la sfârșitul lunii septembrie, lucrările de pregătire a sistemului ingineresc din interiorul blocului pentru perioada rece a anului și să prezinte documentația ce demonstrează acest lucru (pașaportul de pregătire al instalațiilor de termoficare) la sediul teritorial al Termoelectrica S.A. din sectorul din care face parte. Recomandarea vine din partea lui Veaceslav ENI, directorul general al Termoelectrica S.A..

Pregătirea sistemului ingineresc ce prevede spălarea hidropneumatică  și testare la presiune a sistemelor interne de încălzire este esențială pentru a evita problemele de ordin tehnic ce țin de livrarea necalitativă a energiei termice din interiorul blocului, în perioada rece a anului”, a mai precizat directorul general al Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni.

După cum a fost anunțat anterior, blocurile locative care nu înregistrează datorii la consumul de energie termică vor beneficia de îndeplinirea gratuită a acestor lucrări. Inițiativa vine din partea întreprinderii Termoelectrica S.A. în cadrul campaniei „Achiți iarna – fii răsPLĂTIT vara” care a fost prelungită până pe 25 septembrie curent.

Totodată, în cazul în care gestionarii înregistrează datorii la energia termică, aceștia sunt îndemnați să colaboreze cu Termoelectrica S.A., în privința achitării restanțelor financiare. Astfel, aceștia sunt invitați la sediul întreprinderii (str. T. Vladimirescu, 6,  Centrul Comercial) pentru a semna o tranzacție de prevenire a litigiului.

Menționăm că edificiile conectate la Sistemul de Alimentare Centralizată cu Energie Termică  pot fi conectate la serviciile de termoficare şi înainte de emiterea deciziei oficiale de începere a sezonului de încălzire. Pentru aceasta este nevoie de o solicitare oficială din partea administratorului, președintelui ÎMGFL, ACC, APLP etc.. Procedura de conectare la căldură durează mai puțin de trei ore.

Sediile teritoriale ale Termoelectrica S.A. :

  • Sect. Ciocana – str. Ginta Latină, 19/3 (022-335-132);
  • Sect. Centru – str. Ismail, 86A (022-274-098);
  • Sect. Râșcani – b-dul. Moscova, 11A (022-442-365);
  • Sect. Botanica – str. Teilor 7/3;  (0-22-779-411)
  • Sect. Buiucani – str. V. Lupu, 63 (022-751-529);

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru