19 iulie 2019
Lucrări complexe de modernizare la Sursa I           Proiectul de modernizare a Termoelectrica, susținut de Banca Mondială, este un succes care merită continuat           Termoelectrica – lucrări la 90 de metri înălțime, în premieră pentru Republica Moldova           Termoelectrica, premiată cu Medalia de Aur și Zeița Calității al treilea an consecutiv           Veaceslav Eni: Zero defecțiuni – obiectivul de dezvoltare al Termoelectrica           Veaceslav Eni: Toate blocurile fără datorii vor beneficia gratuit de lucrările de mentenanță a instalațiilor de termoficare           Termoelectrica S.A. și-a automatizat Serviciul „Call-Center”: mai multe operațiuni la un singur nr. de telefon          

Publicat: 26.03.2019

414 👁 Views.

IMG_4148

Măsuri de eficiență energetice pentru sectorul public și fondul locativ

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Sectorul public și fondul locativ municipal are nevoie de proiecte cu privire la îmbunătățirea eficienței energetice a clădirilor. La această concluzie s-a ajuns în cadrul unei ședințe de lucru la Termoelectrica S.A., cu participarea unei delegații din partea Băncii Mondiale, care se află în Republica Moldova, în cadrul unei vizite de documentare.

Potrivit directorului general Termoelectrica S.A., Veaceslav ENI, eficiența energetică a clădirilor este un subiect sensibil pentru întreaga țară, iar Republica Moldova are nevoie de politică strategică în acest sens, cu aplicarea măsurilor în complex, atât din punctul de vedere a modernizării instalaților de furnizare a energiei termice pentru încălzire și apă caldă, cât și de anveloparea clădirilor, înlocuirea geamurilor, repararea acoperișurilor etc.

Nu este rentabil să repari o instalație învechită, atunci când există posibilitatea de utilizare a noilor tehnologii, care pe lângă reducerea consumurilor, aduc un șir de beneficii pentru locatari”, a specificat Veaceslav ENI.

De cealaltă parte, experții Băncii Mondiale au apreciat poziția Termoelectrica în legătură cu aceste aspecte, menționând faptul că proiectele realizate de întreprindere în ultimii 2 ani cu referire la modernizarea infrastructurii de livrare a energiei termice demonstrează faptul că oferă un șir de beneficii și un grad sporit de eficiență energetic, respectiv, necesită a fi implementate în cât mai multe clădiri, iar Banca Mondiala va examina posibilitatea susținerii unor astfel de proiecte și pe viitor.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru