5 august 2020
Investiții în îmbunătățirea serviciilor de termoficare pentru cca 60.000 consumatori din sect. Ciocana și Râșcani           Economii și independență față de furnizori obținute din reciclarea conductelor termice           Institutul de Energetică: Proiectele pe care le implementează Termoelectrica sunt în beneficiul consumatorului           Termoelectrica modernizează rețelele termice din com. Ciorescu. Impactul lucrărilor, resimțit de cca 25% dintre consumatori           Noi obiective de colaborare, discutate în cadrul unei ședințe comune dintre Termoelectrica și Moldovagaz           Termoelectrica continuă procesul de modernizare a rețelelor termice și îmbunătățirea serviciilor prestate           Apă caldă non-stop și confort termic pentru Complexul Educațional „Kiril și Metodii”           Realizările înregistrate și direcțiile prioritare de activitate, discutate în cadrul ședinței Adunării Generale a Acționarilor           Termoelectrica își diversifică sursele de energie utilizate, prin producerea energiei termice din biomasă           Termoelectrica a reabilitat, în timp record, un tronson de conducte termice din str. Vlaicu Pârcălab          

Publicat: 26.03.2019

1.047 👁 Views.

IMG_4148

Măsuri de eficiență energetice pentru sectorul public și fondul locativ

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Sectorul public și fondul locativ municipal are nevoie de proiecte cu privire la îmbunătățirea eficienței energetice a clădirilor. La această concluzie s-a ajuns în cadrul unei ședințe de lucru la Termoelectrica S.A., cu participarea unei delegații din partea Băncii Mondiale, care se află în Republica Moldova, în cadrul unei vizite de documentare.

Potrivit directorului general Termoelectrica S.A., Veaceslav ENI, eficiența energetică a clădirilor este un subiect sensibil pentru întreaga țară, iar Republica Moldova are nevoie de politică strategică în acest sens, cu aplicarea măsurilor în complex, atât din punctul de vedere a modernizării instalaților de furnizare a energiei termice pentru încălzire și apă caldă, cât și de anveloparea clădirilor, înlocuirea geamurilor, repararea acoperișurilor etc.

Nu este rentabil să repari o instalație învechită, atunci când există posibilitatea de utilizare a noilor tehnologii, care pe lângă reducerea consumurilor, aduc un șir de beneficii pentru locatari”, a specificat Veaceslav ENI.

De cealaltă parte, experții Băncii Mondiale au apreciat poziția Termoelectrica în legătură cu aceste aspecte, menționând faptul că proiectele realizate de întreprindere în ultimii 2 ani cu referire la modernizarea infrastructurii de livrare a energiei termice demonstrează faptul că oferă un șir de beneficii și un grad sporit de eficiență energetic, respectiv, necesită a fi implementate în cât mai multe clădiri, iar Banca Mondiala va examina posibilitatea susținerii unor astfel de proiecte și pe viitor.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru