7 decembrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 16.06.2021

408 👁 Views.

Mesaj DG

Mesajul Directorului General, cu ocazia aniversării a 6 ani de activitate a Termoelectrica

image_pdfimage_print

 

Stimați colegi,

Vă transmit sincere felicitări şi urări de bine cu ocazia aniversării a şase ani de activitate a companiei Termoelectrica!

Provocările cu care ne-am confruntat, pe parcursul acestor ani, ne-au determinat să reorganizăm activitatea Societății, să consolidăm echipa și să punem accent pe interesele consumatorului!

Alături de colectivul nostru unit,  format din profesioniști, cu valori multidimensionale, am obținut rezultate remarcabile!

De asemenea, exprim înalta considerațiune partenerilor de dezvoltare, cu suportul cărora a fost implementat cu succes primul Proiect de Îmbunătățire a Eficienței SACET, fiind atinse obiectivele de livrare a apei calde în regim non-stop și asigurare a confortului termic consumatorilor.

Rezultatele frumoase se datorează implicării personale a fiecărui membru al echipei, care munceşte și se dedică non-stop, aşa cum e şi în procesul de producere a energiei.

Vă mulţumesc pentru devotamentul şi profesionalismul de care daţi dovadă, zi de zi, în asigurarea locuitorilor mun. Chişinău cu servicii energetice de calitate.

La mulţi ani, colegi,

La mulţi ani, Termoelectrica!

 

Cu deosebită consideraţie,                                      

Director General, Termoelectrica S.A.                                                                                                       

Veaceslav ENI

5p9.ru