20 iunie 2019
Termoelectrica – lucrări la 90 de metri înălțime, în premieră pentru Republica Moldova           Termoelectrica va elimina un punct vulnerabil în infrastructura din sect. Buiucani           Modernizăm rețele termice fără să deconectăm alimentarea cu apă caldă           7 școli, 6 grădinițe, 5 instituții medicale și peste 100 de blocuri de locuit din sect. Centru sunt în obiectivul deciziei investiționale a Termoelectrica           O grădiniță de copii și două blocuri sunt beneficiarii unei acțiuni de modernizare demarată de Termoelectrica în sect. Râșcani           La mulți ani, dragi copii!           Termoelectrica, premiată cu Medalia de Aur și Zeița Calității al treilea an consecutiv           Veaceslav Eni: Zero defecțiuni – obiectivul de dezvoltare al Termoelectrica           Servicii de termoficare mai calitative pentru locuitorii a 40 de blocuri din sect. Râșcani           Veaceslav Eni: Toate blocurile fără datorii vor beneficia gratuit de lucrările de mentenanță a instalațiilor de termoficare          

Publicat: 17.12.2018

894 👁 Views.

b3e5065f-0b78-48de-b30f-b0ebebfb4719

Ministerul Economiei și Infrastructurii apreciază proiectele implementate de Termoelectrica

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Dezvoltarea sectorului energetic reprezintă una dintre prioritățile Ministerului Economiei și Infrastructurii (MEI), iar reformele și proiectele implementate de Termoelectrica S.A., de curând  și de către CET Nord, au un impact pozitiv asupra dezvoltării sectorului energetic și îmbunătățirii calității serviciilor livrate cetățenilor. Aprecierea a fost oferită de conducerea Ministerului Economiei și Infrastructurii la evenimentul de prezentare a rezultatelor activității Ministerului pentru anul 2018.

        În cadrul evenimentului, Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril  GABURICI, a specificat care au fost rezultatele înregistrate pe fiecare sector în parte: ”O spun cu mândrie că o mare parte din prioritățile Ministerului Economiei și Infrastructurii pentru anul 2018 au fost atinse. În primul rând economia națională continuă, al doilea an la rând, să aibă o dinamică pozitivă, având o creștere de 4% ”, a menționat Chiril GABURICI.

        Făcând referire la sectorul energetic, secretarul se stat Vitalie IURCU  a precizat faptul că în ultima perioadă sunt în derulare mai multe proiecte importante în acest domeniu, ce țin de promovarea eficienței energetice și energiei regenerabile. ”Avem în derulare două proiecte de o importanță majoră ce țin de modernizarea sistemului de termoficare este vorba despre Termoelectrica S.A. și CET-Nord. Sunt proiecte destul de importante”, a precizat Vitalie IURCU.

        Menționăm că începând cu anul 2015, prin intermediul Proiectului de Îmbunătăţire a eficienţei SACET, finanţat printr-un împrumut de Banca Mondială, a fost iniţiat un proces complex de modernizare a companiei, printre care: construcţia Staţiei de Pompare nr.1 și reabilitarea celor mai importante Staţii de Pompare (Nr.8, Nr.12, Nr.13), modernizarea infrastructurii de livrare a energiei termice prin reabilitarea unor importante tronsoane de reţelelor termice și instalarea Punctelor Termice Individuale, precum și reconectarea clădirilor publice la SACET.

     În cadrul evenimentului de astăzi, Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril  GABURICI, împreună cu echipa sa a menționat că, în acest an,  eforturile ministerului au fost orientate spre dezvoltarea mediului de afaceri atractiv, menționând aici importanța evenimentului ”Moldova Business Week” și dezvoltării instrumentelor infrastructurii antreprenoriale, stimulării investițiilor, menționând aici ca proiecte de succes  ”Arena Chișinău” și ”Drumuri bune pentru Moldova”.

sursa foto: privesc.eu

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru