19 martie 2019
Directorul general al Termoelectrica S.A. a avut o întrevedere cu potențiali parteneri de dezvoltare ai USAID           Locatarii decid când își  conectează/ deconectează căldura în bloc           Termoelectrica racordează clădirea Gării în regim de urgență la sistemul centralizat de termoficare           Banca Mondială își reconfirmă sprijinul în dezvoltarea proiectelor energetice ale Termoelectrica           Termoelectrica S.A. și-a automatizat Serviciul „Call-Center”: mai multe operațiuni la un singur nr. de telefon          

Publicat: 15.06.2018

711 👁 Views.

IMG_7184

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a întreprins o vizită la Termoelectrica S.A.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a efectuat vineri, 15 iunie curent, o vizită de informare la Termoelectrica S.A., în cadrul Stației de Pompare Nr. 8, care a fost de curând complet reutilată și modernizată cu echipamente de ultimă generație.

În cadrul evenimentului, directorul general Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni, a prezentat proiectele în derulare ale companiei, rezultatele înregistrate pe parcursul a trei ani de activitate, dar obiectivele de dezvoltare ale companiei.

În context, ministrul Chiril Gaburici a apreciat reușitele proiectelor de dezvoltare, implementate de Termoelectrica, menționând faptul întreprinderea trebuie să-și continue proiectele de dezvoltare, astfel încât să devină o  companie cât mai competitivă. ”E necesar ca Termoelectrica să investească în continuare în modernizarea sistemului de producere și distribuție și să pună accent pe necesitățile consumatorului”, a precizat ministrul Gaburici.

Mai mult, Veaceslav ENI a subliniat că după trei ani de activitate, în cadrul sistemului centralizat de termoficare pot fi observate un șir de rezultate și îmbunătățiri vizibile. “Continuarea proiectelor de dezvoltare, cu siguranță, este o prioritate pentru Termoelectrica. Suntem în pline negocieri cu partenerii de dezvoltare cu privirea lansarea altelor noi, mult mai ambițioase. Consumatorii noștri deja văd schimbările. Nu mai suntem în situația de lupta cu debranșările, ci din potrivă, conectăm obiecte noi la sistemul centralizat”.

Aceasta este prima vizită de acest fel a ministrului Chiril Gaburici la Termoelectrica S.A..

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru