15 iulie 2018
Modernizarea și eficientizarea Sistemului de Alimentare Centralizată cu Energie Termică (SACET) sunt o prioritate de bază pentru Termoelectrica S.A.. În acest context, zilnic sunt demarate o serie de activități focusate pe reabilitarea rețelelor termice și prevenirea situațiilor excepționale. Punctele în care se execută lucrările de astăzi, au fost vizitate de către directorul general al întreprinderii,           Astăzi ne bucurăm de o zi activă, focusată pe îndeplinirea unui șir de lucrări importante pentru asigurarea fiabilității sistemului centralizat de termoficare, astfel încât, cu fiecare modernizare, consumatorii noștri să beneficieze de servicii mult mai calitative și eficiente. citeşte tot           Modernizarea infrastructurii de livrare a energiei termice și asigurarea consumatorilor cu servicii calitative este o prioritate pentru noi. Pentru implementarea acestui obiectiv, zilnic echipele întreprinderii lucrează pe mai multe segmente. citeşte tot           Începem ziua într-un mod activ, cu o agendă bine stabilită, focusată pe modernizarea infrastructurii de livrare a energiei termice și îmbunătățirea continuă a serviciilor de termoficare! Așadar, pe parcursul zilei de marți, 10 iulie, echipele Termoelectrica S.A. sunt antrenate în  mai multe activități pe următoarele adrese: citeşte tot           Echipa de intervenție Termoelectrica S.A. are și astăzi un program activ. Lucrăm intens pe următoarele adrese: citeşte tot          

Publicat: 15.06.2018

161 👁 Views.

IMG_7184

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a întreprins o vizită la Termoelectrica S.A.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a efectuat vineri, 15 iunie curent, o vizită de informare la Termoelectrica S.A., în cadrul Stației de Pompare Nr. 8, care a fost de curând complet reutilată și modernizată cu echipamente de ultimă generație.

În cadrul evenimentului, directorul general Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni, a prezentat proiectele în derulare ale companiei, rezultatele înregistrate pe parcursul a trei ani de activitate, dar obiectivele de dezvoltare ale companiei.

În context, ministrul Chiril Gaburici a apreciat reușitele proiectelor de dezvoltare, implementate de Termoelectrica, menționând faptul întreprinderea trebuie să-și continue proiectele de dezvoltare, astfel încât să devină o  companie cât mai competitivă. ”E necesar ca Termoelectrica să investească în continuare în modernizarea sistemului de producere și distribuție și să pună accent pe necesitățile consumatorului”, a precizat ministrul Gaburici.

Mai mult, Veaceslav ENI a subliniat că după trei ani de activitate, în cadrul sistemului centralizat de termoficare pot fi observate un șir de rezultate și îmbunătățiri vizibile. “Continuarea proiectelor de dezvoltare, cu siguranță, este o prioritate pentru Termoelectrica. Suntem în pline negocieri cu partenerii de dezvoltare cu privirea lansarea altelor noi, mult mai ambițioase. Consumatorii noștri deja văd schimbările. Nu mai suntem în situația de lupta cu debranșările, ci din potrivă, conectăm obiecte noi la sistemul centralizat”.

Aceasta este prima vizită de acest fel a ministrului Chiril Gaburici la Termoelectrica S.A..

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.