12 august 2020
Termoelectrica reabilitează un tronson de rețea termică primară. Este posibilă scăderea parametrilor agentului termic           CTȘ Hidrotehnica S.A. a obținut cca 20% economii la factura pentru încălzire           Veaceslav Eni s-a întâlnit cu Gary Davies, Însărcinat cu afaceri a.i. și Consul al Ambasadei Britanice           Investiții în îmbunătățirea serviciilor de termoficare pentru cca 60.000 consumatori din sect. Ciocana și Râșcani           Economii și independență față de furnizori obținute din reciclarea conductelor termice           Institutul de Energetică: Proiectele pe care le implementează Termoelectrica sunt în beneficiul consumatorului           Termoelectrica modernizează rețelele termice din com. Ciorescu. Impactul lucrărilor, resimțit de cca 25% dintre consumatori           Noi obiective de colaborare, discutate în cadrul unei ședințe comune dintre Termoelectrica și Moldovagaz           Termoelectrica continuă procesul de modernizare a rețelelor termice și îmbunătățirea serviciilor prestate           Apă caldă non-stop și confort termic pentru Complexul Educațional „Kiril și Metodii”          

Publicat: 06.06.2019

1.121 👁 Views.

IMG_0674

Modernizăm rețele termice fără să deconectăm alimentarea cu apă caldă

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Unul din obiectivele Termoelectrica în realizarea programului de modernizare a infrastructurii este de a reduce la minim cazurile  de deconectare de la serviciile de aprovizionare cu apă caldă pe perioada executării lucrărilor.

Echipa Termoelectrica a identificat o soluție ingenioasă de aprovizionare cu apă caldă pentru 55 de blocuri locative, care urmau să fie deconectate de la agentul termic pentru prepararea apei calde, în contextul lucrărilor de modernizare a unui tronson de rețea termică din str. Socoleni.

Astfel, cele 55 de blocuri locative au fost conectate la un tronson provizoriu de alimentare cu apă caldă. Nu a fost posibilitate tehnică de a reconecta 5 adrese, pentru care este sistată apa caldă până la mijlocul lunii iunie. Este vorba de blocurile din str. Calea Orheiului, 109/2, 111/1, 111/2, 111/3, 111/4

Mulțumesc inginerilor Termoelectrica pentru inventivitate și grijă de consumator. Cred în capacitățile și competența colegilor mei. ”, a spus Veaceslav Eni, în discuția cu echipa implicată în această lucrare.

Conducta termică ce urmează să fie înlocuită datează din anul 1975 și are o lungime de 400 metri și diametrul nominal de 500 mm.

Lucrarea urmează să fie finalizată până la mijlocul lunii iunie.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru