20 iunie 2019
Termoelectrica – lucrări la 90 de metri înălțime, în premieră pentru Republica Moldova           Termoelectrica va elimina un punct vulnerabil în infrastructura din sect. Buiucani           Modernizăm rețele termice fără să deconectăm alimentarea cu apă caldă           7 școli, 6 grădinițe, 5 instituții medicale și peste 100 de blocuri de locuit din sect. Centru sunt în obiectivul deciziei investiționale a Termoelectrica           O grădiniță de copii și două blocuri sunt beneficiarii unei acțiuni de modernizare demarată de Termoelectrica în sect. Râșcani           La mulți ani, dragi copii!           Termoelectrica, premiată cu Medalia de Aur și Zeița Calității al treilea an consecutiv           Veaceslav Eni: Zero defecțiuni – obiectivul de dezvoltare al Termoelectrica           Servicii de termoficare mai calitative pentru locuitorii a 40 de blocuri din sect. Râșcani           Veaceslav Eni: Toate blocurile fără datorii vor beneficia gratuit de lucrările de mentenanță a instalațiilor de termoficare          

Publicat: 06.06.2019

206 👁 Views.

IMG_0674

Modernizăm rețele termice fără să deconectăm alimentarea cu apă caldă

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Unul din obiectivele Termoelectrica în realizarea programului de modernizare a infrastructurii este de a reduce la minim cazurile  de deconectare de la serviciile de aprovizionare cu apă caldă pe perioada executării lucrărilor.

Echipa Termoelectrica a identificat o soluție ingenioasă de aprovizionare cu apă caldă pentru 55 de blocuri locative, care urmau să fie deconectate de la agentul termic pentru prepararea apei calde, în contextul lucrărilor de modernizare a unui tronson de rețea termică din str. Socoleni.

Astfel, cele 55 de blocuri locative au fost conectate la un tronson provizoriu de alimentare cu apă caldă. Nu a fost posibilitate tehnică de a reconecta 5 adrese, pentru care este sistată apa caldă până la mijlocul lunii iunie. Este vorba de blocurile din str. Calea Orheiului, 109/2, 111/1, 111/2, 111/3, 111/4

Mulțumesc inginerilor Termoelectrica pentru inventivitate și grijă de consumator. Cred în capacitățile și competența colegilor mei. ”, a spus Veaceslav Eni, în discuția cu echipa implicată în această lucrare.

Conducta termică ce urmează să fie înlocuită datează din anul 1975 și are o lungime de 400 metri și diametrul nominal de 500 mm.

Lucrarea urmează să fie finalizată până la mijlocul lunii iunie.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru