28 mai 2020
Tutorial: Creează-ți un CONT INFOBON           Termoelectrica și Infobon lansează serviciul online „CONTUL MEU”           Centrul Comercial Termoelectrica își reia activitatea într-un regim special           Președintele Republicii Moldova, Igor DODON, a întreprins o vizită la Termoelectrica S.A.           Termoelectrica continuă să investească în îmbunătățirea calității serviciilor oferite și eficientizarea operațională           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           Precizări cu privire la schimbarea temporară a culorii apei râului Bâc           Echipa Termoelectrica donează peste 500.000 lei pentru combaterea COVID-19           134 de blocuri locative și 76 instituții medicale rămân conectate la încălzire           La solicitare, Termoelectrica continuă livrarea energiei termice pentru încălzire          

Publicat: 06.06.2019

943 👁 Views.

IMG_0674

Modernizăm rețele termice fără să deconectăm alimentarea cu apă caldă

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Unul din obiectivele Termoelectrica în realizarea programului de modernizare a infrastructurii este de a reduce la minim cazurile  de deconectare de la serviciile de aprovizionare cu apă caldă pe perioada executării lucrărilor.

Echipa Termoelectrica a identificat o soluție ingenioasă de aprovizionare cu apă caldă pentru 55 de blocuri locative, care urmau să fie deconectate de la agentul termic pentru prepararea apei calde, în contextul lucrărilor de modernizare a unui tronson de rețea termică din str. Socoleni.

Astfel, cele 55 de blocuri locative au fost conectate la un tronson provizoriu de alimentare cu apă caldă. Nu a fost posibilitate tehnică de a reconecta 5 adrese, pentru care este sistată apa caldă până la mijlocul lunii iunie. Este vorba de blocurile din str. Calea Orheiului, 109/2, 111/1, 111/2, 111/3, 111/4

Mulțumesc inginerilor Termoelectrica pentru inventivitate și grijă de consumator. Cred în capacitățile și competența colegilor mei. ”, a spus Veaceslav Eni, în discuția cu echipa implicată în această lucrare.

Conducta termică ce urmează să fie înlocuită datează din anul 1975 și are o lungime de 400 metri și diametrul nominal de 500 mm.

Lucrarea urmează să fie finalizată până la mijlocul lunii iunie.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru