19 august 2019
Directorul general Termoelectrica: Investițiile în soluțiile tehnice aplicate de noi trebuie să fie eficiente și durabile           Veaceslav Eni: Echipa Termoelectrica muncește 24/24 pentru a presta neîntrerupt consumatorilor servicii calitative           60 de Puncte Termice Centrale vor funcționa automatizat și vor deveni mai autonome           VIDEO: Termoelectrica împreună cu partenerii de la Banca Mondială identifică noi soluții de eficientizare a Surselor de generare           VIDEO: 86 de clădiri vor avea un sistem modernizat de livrare a căldurii și a apei calde           Lucrări complexe de modernizare la Sursa I           Proiectul de modernizare a Termoelectrica, susținut de Banca Mondială, este un succes care merită continuat           Termoelectrica – lucrări la 90 de metri înălțime, în premieră pentru Republica Moldova           Termoelectrica, premiată cu Medalia de Aur și Zeița Calității al treilea an consecutiv           Veaceslav Eni: Zero defecțiuni – obiectivul de dezvoltare al Termoelectrica          

Publicat: 06.06.2019

344 👁 Views.

IMG_0674

Modernizăm rețele termice fără să deconectăm alimentarea cu apă caldă

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Unul din obiectivele Termoelectrica în realizarea programului de modernizare a infrastructurii este de a reduce la minim cazurile  de deconectare de la serviciile de aprovizionare cu apă caldă pe perioada executării lucrărilor.

Echipa Termoelectrica a identificat o soluție ingenioasă de aprovizionare cu apă caldă pentru 55 de blocuri locative, care urmau să fie deconectate de la agentul termic pentru prepararea apei calde, în contextul lucrărilor de modernizare a unui tronson de rețea termică din str. Socoleni.

Astfel, cele 55 de blocuri locative au fost conectate la un tronson provizoriu de alimentare cu apă caldă. Nu a fost posibilitate tehnică de a reconecta 5 adrese, pentru care este sistată apa caldă până la mijlocul lunii iunie. Este vorba de blocurile din str. Calea Orheiului, 109/2, 111/1, 111/2, 111/3, 111/4

Mulțumesc inginerilor Termoelectrica pentru inventivitate și grijă de consumator. Cred în capacitățile și competența colegilor mei. ”, a spus Veaceslav Eni, în discuția cu echipa implicată în această lucrare.

Conducta termică ce urmează să fie înlocuită datează din anul 1975 și are o lungime de 400 metri și diametrul nominal de 500 mm.

Lucrarea urmează să fie finalizată până la mijlocul lunii iunie.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru