IMG_0674

Modernizăm rețele termice fără să deconectăm alimentarea cu apă caldă


Unul din obiectivele Termoelectrica în realizarea programului de modernizare a infrastructurii este de a reduce la minim cazurile  de deconectare de la serviciile de aprovizionare cu apă caldă pe perioada executării lucrărilor.

Echipa Termoelectrica a identificat o soluție ingenioasă de aprovizionare cu apă caldă pentru 55 de blocuri locative, care urmau să fie deconectate de la agentul termic pentru prepararea apei calde, în contextul lucrărilor de modernizare a unui tronson de rețea termică din str. Socoleni.

Astfel, cele 55 de blocuri locative au fost conectate la un tronson provizoriu de alimentare cu apă caldă. Nu a fost posibilitate tehnică de a reconecta 5 adrese, pentru care este sistată apa caldă până la mijlocul lunii iunie. Este vorba de blocurile din str. Calea Orheiului, 109/2, 111/1, 111/2, 111/3, 111/4

Mulțumesc inginerilor Termoelectrica pentru inventivitate și grijă de consumator. Cred în capacitățile și competența colegilor mei. ”, a spus Veaceslav Eni, în discuția cu echipa implicată în această lucrare.

Conducta termică ce urmează să fie înlocuită datează din anul 1975 și are o lungime de 400 metri și diametrul nominal de 500 mm.

Lucrarea urmează să fie finalizată până la mijlocul lunii iunie.