28 septembrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sectoarele Centru și Râșcani           Intervenția Termoelectrica din sect. Ciocana           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 10.09.2021

619 👁 Views.

Termoelectrica

Modernizarea coșului de evacuare a gazelor de la CT Vest

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica reabilitează coșul de evacuare a gazelor de la Centrala Termică Vest (CT Vest). Înălțimea maximă la care sunt efectuate lucrările atinge 100 metri, iar echipa implicată în acest proiect este compusă din cca 10 specialiști cu experiență vastă în domeniu și calificați pentru lucrul la înălțime.

Modernizarea presupune montarea în interiorul coșului de fum existent a unui coș de fum metalic, redimensionat la sarcinile termice actuale, ceea ce va îmbunătăți procesul de evacuare a gazelor de ardere produse de utilajul energetic și va permite îmbunătățirea parametrilor de exploatare al coșului de fum existent cu respectarea tuturor normelor ecologice.

Lucrările sunt efectuate în două etape. Prima etapă presupune prelucrarea pe interior a pereților coșului de fum din beton și montarea construcției metalice în interiorul acestuia. Termenul maxim de finalizare a acestei etape – 15 octombrie.

În etapa a doua, până la sfârșitul anului, vor fi efectuate lucrările de  armare și întărire a construcției pe exterior.

Potrivit Directorului General al Termoelectrica, Veaceslav ENI, acest proiect de reabilitare va permite majorarea termenului de exploatare a coșului de evacuare a gazelor, fără intervenții suplimentare în următorii 30 – 40 de ani.

Aceeași tehnică de reconstrucție a fost utilizată în anul 2019 și la coșul de fum de la CT Sud.

Coșul de evacuare a gazelor de la CT Vest a fost construit în anul 1970, odată cu punerea în funcțiune a Centralei și are o înălțime de 100 metri.

CT Vest asigură cu energie termică pentru încălzire și apă caldă locuitorii sect. Buiucani și parțial pe cei din sectorul Centru.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru