7 decembrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 18.06.2021

810 👁 Views.

retele Sarmizegetusa

Modernizarea infrastructurii de distribuție din str. Sarmizegetusa

image_pdfimage_print

Termoelectrica anunță demararea lucrărilor de modernizare a unui tronson de conducte termice, DN 250 mm, din str. Sarmizegetusa.

O echipă formată din 7 specialiști sunt implicați în activități de descoperire a traseului termic și demontare a 260 metri de conducte termice exploatate peste 40 ani.

În paralel au fost inițiate lucrările de montare a conductelor termice noi.

După finalizarea acestei lucrări, cca 5500 de consumatori din str. Sarmizegetusa se vor putea bucura de servicii de termoficare mai bune, prin creșterea siguranței în alimentarea cu energie termică.

Principalul obiectiv urmărit prin această modernizare este îmbunătățirea indicatorilor de  calitate a serviciului de distribuție a energiei termice și creșterea gradului de satisfacție a consumatorilor din regiune”, precizează Veaceslav ENI, directorul general al Termoelectrica.

Modernizarea rețelei termice din str. Sarmizegetusa urmează să fie finalizată în prima jumătate a lunii iulie curent.

 

5p9.ru