7 decembrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 02.07.2021

1.067 👁 Views.

Termoelectrica

Modernizarea rețelei termice ce alimentează cu servicii de termoficare liceul „Gheorghe Asachi”

image_pdfimage_print

Termoelectrica a reabilitat capital rețeaua termică ce alimentează cu încălzire și apă caldă liceul Teoretic Român-Francez „Gheorghe Asachi”, din centrul capitalei.

În total au fost modernizate cca 200 metri de conducte termice, DN 80 și 70 mm.

Investiția dată va permite îmbunătățirea calității și continuității furnizării energiei termice.

Prin acest proiect de reabilitare a rețelei termice vom reuși să asigurăm fiabilitatea serviciilor de termoficare prestate elevilor și profesorilor de la liceul Teoretic Român-Francez „Gheorghe Asachi””, menționează Veaceslav ENI, directorul general al Termoelectrica.

Au fost finalizate lucrările de montare a noilor conducte, iar în următoarele zile va avea loc asfaltarea zonei de lucru.

Această modernizare a fost realizată conform Planului de investiții al Termoelectrica pentru anul 2021.

 

5p9.ru