7 decembrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 25.06.2021

974 👁 Views.

retea calea iesilor

Modernizarea rețelei termice din str. Calea Ieșilor: Intervenție complexă sub carosabil

image_pdfimage_print

Circa 45.000 de consumatori din sect. Buiucani vor beneficia de servicii de termoficare mai fiabile în perioada rece a anului.

Se datorează lucrărilor de modernizare a 230 metri de conducte termice, DN 600 mm,  din str. Calea Ieșilor, regiunea Centrului Comercial „Zorile”, care sunt la etapa de finalizare.

Acest proiect este de o complexitate majoră, întrucât echipele de muncitori au fost nevoiți să efectueze multiple operațiuni într-un spațiu restrâns, sub carosabil, fără a admite suspendarea traficului rutier.

Toți consumatorii au rămas conectați la agent termic pentru prepararea apei calde, pe toată perioada lucrărilor, aceștia fiind alimentați printr-o schemă de tip revers.

În cadrul modernizării tronsonului termic au fost antrenate mai multe echipe formate din circa 20 de specialiști și muncitori calificați, pentru a realiza lucrările într-un termen cât mai restrâns și a pune în funcțiune rețeaua termică reabilitată, care alimentează o mare parte dintre locuitorii din zona de vest a orașului.

Lucrările de asfaltare și amenajare a teritoriului vor fi finalizate până la sfârșitul lunii iunie.

5p9.ru