20 iunie 2019
Termoelectrica – lucrări la 90 de metri înălțime, în premieră pentru Republica Moldova           Termoelectrica va elimina un punct vulnerabil în infrastructura din sect. Buiucani           Modernizăm rețele termice fără să deconectăm alimentarea cu apă caldă           7 școli, 6 grădinițe, 5 instituții medicale și peste 100 de blocuri de locuit din sect. Centru sunt în obiectivul deciziei investiționale a Termoelectrica           O grădiniță de copii și două blocuri sunt beneficiarii unei acțiuni de modernizare demarată de Termoelectrica în sect. Râșcani           La mulți ani, dragi copii!           Termoelectrica, premiată cu Medalia de Aur și Zeița Calității al treilea an consecutiv           Veaceslav Eni: Zero defecțiuni – obiectivul de dezvoltare al Termoelectrica           Servicii de termoficare mai calitative pentru locuitorii a 40 de blocuri din sect. Râșcani           Veaceslav Eni: Toate blocurile fără datorii vor beneficia gratuit de lucrările de mentenanță a instalațiilor de termoficare          

Publicat: 03.04.2019

477 👁 Views.

56615057_2143626525672503_8044238394085081088_o

Moldenergy 2019: Termoelectrica prezintă soluții inteligente de termoficare centralizată

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

În perioada 3-6 aprilie curent, Termoelectrica S.A. participă la expoziția în materie de soluții energetice – Moldenergy, care se desfășoară la Moldexpo. În cadrul evenimentului, o echipă de specialiști ai companiei vor prezenta soluția de termoficare – Încălzire Centralizată Autonomă.

Prezent la inaugurarea expoziției, Secretarul de stat din cadrul Ministerului Economiei și Infrastructurii, Anatol Usatii, și primarul general interimar, Ruslan Codreanu, au apreciat soluția de termoficare promovată de Termoelectrica S.A., menționănd că prin astfel de proiecte se obțin un șir de beneficii atât pentru consumator, furnizor, cât și pentru autoritățile publice, asigurându-se un grad înalt de eficiență energetică, prin intermediul tehnologiilor prietenoase mediului.

Punctul Termic Individual (PTI) și Distribuția pe orizontală, care alimentează clădirea cu încălzire și apă caldă, pe bază de agent termic, este o alternativă ecologică, ce poate oferi oamenilor aceleași beneficii ca în cazul centralelor termice individuale, însă fără gaz și fără emisii de substanțe toxice”, a menționat directorul general al întreprinderii, Veaceslav ENI, cu referire la faptul că eficiența sistemului a fost demonstrată, și nu în zadar cele mai dezvoltate state din Europa și S.U.A utilizează încălzirea centralizată pentru termoficarea urbană eficientă.

La standul Termoelectrica a fost adus un PTI – instalație responsabilă de furnizarea energie termice pentru încălzirea locuinței și pentru prepararea apei calde menajere, în regim non-stop. Menținerea căldurii la parametrii programați și reglarea automatizată a temperaturii din sistemul intern de încălzire, în funcție de temperatura exterioară sau de necesitate sunt doar câteva avantaje în utilizare pe care le are. Mai multe detalii puteți afla de la inginerii care vă stau la dispoziție pentru consultații la acest subiect, pe parcursul întregii expoziții.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru