10 decembrie 2019
Termoelectrica și Moldovagaz își vor dezvolta relațiile de colaborare           Modernizarea SACET-ului din Chișinău – cel mai de succes Proiect în toată Europa de est și Asia centrală           Istorii de succes. Căldură și confort în fiecare casă!           Angajații Termoelectrica, implicați activ în acțiunile dedicate înverzirii plaiului           Termoelectrica a premiat câștigătorii Tombolei organizată de Hramul orașului Chișinău           VIDEO. Termoelectrica - cu grijă și căldură pentru Dumneavoastră!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă           Termoelectrica: Încălzirea locuinței Dvs.- responsabilitatea noastră Video           Termoelectrica – pregătită să încălzească locuințele chișinăuienilor           Invitație briefing. Termoelectrica - pregătită să încălzească locuințele chișinăuienilor          

Publicat: 03.04.2019

761 👁 Views.

56615057_2143626525672503_8044238394085081088_o

Moldenergy 2019: Termoelectrica prezintă soluții inteligente de termoficare centralizată

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

În perioada 3-6 aprilie curent, Termoelectrica S.A. participă la expoziția în materie de soluții energetice – Moldenergy, care se desfășoară la Moldexpo. În cadrul evenimentului, o echipă de specialiști ai companiei vor prezenta soluția de termoficare – Încălzire Centralizată Autonomă.

Prezent la inaugurarea expoziției, Secretarul de stat din cadrul Ministerului Economiei și Infrastructurii, Anatol Usatii, și primarul general interimar, Ruslan Codreanu, au apreciat soluția de termoficare promovată de Termoelectrica S.A., menționănd că prin astfel de proiecte se obțin un șir de beneficii atât pentru consumator, furnizor, cât și pentru autoritățile publice, asigurându-se un grad înalt de eficiență energetică, prin intermediul tehnologiilor prietenoase mediului.

Punctul Termic Individual (PTI) și Distribuția pe orizontală, care alimentează clădirea cu încălzire și apă caldă, pe bază de agent termic, este o alternativă ecologică, ce poate oferi oamenilor aceleași beneficii ca în cazul centralelor termice individuale, însă fără gaz și fără emisii de substanțe toxice”, a menționat directorul general al întreprinderii, Veaceslav ENI, cu referire la faptul că eficiența sistemului a fost demonstrată, și nu în zadar cele mai dezvoltate state din Europa și S.U.A utilizează încălzirea centralizată pentru termoficarea urbană eficientă.

La standul Termoelectrica a fost adus un PTI – instalație responsabilă de furnizarea energie termice pentru încălzirea locuinței și pentru prepararea apei calde menajere, în regim non-stop. Menținerea căldurii la parametrii programați și reglarea automatizată a temperaturii din sistemul intern de încălzire, în funcție de temperatura exterioară sau de necesitate sunt doar câteva avantaje în utilizare pe care le are. Mai multe detalii puteți afla de la inginerii care vă stau la dispoziție pentru consultații la acest subiect, pe parcursul întregii expoziții.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru