17 mai 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect. Ciocana, Botanica și Buiucani           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 03.04.2019

1.232 👁 Views.

56615057_2143626525672503_8044238394085081088_o

Moldenergy 2019: Termoelectrica prezintă soluții inteligente de termoficare centralizată

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

În perioada 3-6 aprilie curent, Termoelectrica S.A. participă la expoziția în materie de soluții energetice – Moldenergy, care se desfășoară la Moldexpo. În cadrul evenimentului, o echipă de specialiști ai companiei vor prezenta soluția de termoficare – Încălzire Centralizată Autonomă.

Prezent la inaugurarea expoziției, Secretarul de stat din cadrul Ministerului Economiei și Infrastructurii, Anatol Usatii, și primarul general interimar, Ruslan Codreanu, au apreciat soluția de termoficare promovată de Termoelectrica S.A., menționănd că prin astfel de proiecte se obțin un șir de beneficii atât pentru consumator, furnizor, cât și pentru autoritățile publice, asigurându-se un grad înalt de eficiență energetică, prin intermediul tehnologiilor prietenoase mediului.

Punctul Termic Individual (PTI) și Distribuția pe orizontală, care alimentează clădirea cu încălzire și apă caldă, pe bază de agent termic, este o alternativă ecologică, ce poate oferi oamenilor aceleași beneficii ca în cazul centralelor termice individuale, însă fără gaz și fără emisii de substanțe toxice”, a menționat directorul general al întreprinderii, Veaceslav ENI, cu referire la faptul că eficiența sistemului a fost demonstrată, și nu în zadar cele mai dezvoltate state din Europa și S.U.A utilizează încălzirea centralizată pentru termoficarea urbană eficientă.

La standul Termoelectrica a fost adus un PTI – instalație responsabilă de furnizarea energie termice pentru încălzirea locuinței și pentru prepararea apei calde menajere, în regim non-stop. Menținerea căldurii la parametrii programați și reglarea automatizată a temperaturii din sistemul intern de încălzire, în funcție de temperatura exterioară sau de necesitate sunt doar câteva avantaje în utilizare pe care le are. Mai multe detalii puteți afla de la inginerii care vă stau la dispoziție pentru consultații la acest subiect, pe parcursul întregii expoziții.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru