12 august 2020
Termoelectrica reabilitează un tronson de rețea termică primară. Este posibilă scăderea parametrilor agentului termic           CTȘ Hidrotehnica S.A. a obținut cca 20% economii la factura pentru încălzire           Veaceslav Eni s-a întâlnit cu Gary Davies, Însărcinat cu afaceri a.i. și Consul al Ambasadei Britanice           Investiții în îmbunătățirea serviciilor de termoficare pentru cca 60.000 consumatori din sect. Ciocana și Râșcani           Economii și independență față de furnizori obținute din reciclarea conductelor termice           Institutul de Energetică: Proiectele pe care le implementează Termoelectrica sunt în beneficiul consumatorului           Termoelectrica modernizează rețelele termice din com. Ciorescu. Impactul lucrărilor, resimțit de cca 25% dintre consumatori           Noi obiective de colaborare, discutate în cadrul unei ședințe comune dintre Termoelectrica și Moldovagaz           Termoelectrica continuă procesul de modernizare a rețelelor termice și îmbunătățirea serviciilor prestate           Apă caldă non-stop și confort termic pentru Complexul Educațional „Kiril și Metodii”          

Publicat: 04.06.2019

940 👁 Views.

IMG_5905

O grădiniță de copii și două blocuri sunt beneficiarii unei acțiuni de modernizare demarată de Termoelectrica în sect. Râșcani

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica demarează lucrări de modernizare a două tronsoane intercartier din sect. Râșcani.Anii precedenți pe aceste segmente au fost înregistrate un număr mare de avarieri și deconectări de la alimentarea cu agent termic a beneficiarilor – o grădiniță de copii și două blocuri de locuit. Tronsoanele supuse modernizării au o vechime de peste 30 de ani. În proces e antrenată o echipă din 7 specialiști și va finalizarea lucrărilor este planificată pentru prima jumătate a lunii iunie. “Purtăm răspundere de sute de grădinițe și scoli. Toți beneficiarii sunt egal de importanți, dar copiii totuși prevalează”, a menționat Veaceslav Eni, directorul Termoelectrica, în discuție cu responsabilul tehnic. Urmează să fie înlocuit peste jumătate de kilometru de conducte termice de pe două tronsoane cu diametrul nominal 50 si 70 mm. Lucrările fac parte din Planul de Investiții pentru anul 2019 și vor dura până la sfârșitul lunii iunie.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru