20 iunie 2019
Termoelectrica – lucrări la 90 de metri înălțime, în premieră pentru Republica Moldova           Termoelectrica va elimina un punct vulnerabil în infrastructura din sect. Buiucani           Modernizăm rețele termice fără să deconectăm alimentarea cu apă caldă           7 școli, 6 grădinițe, 5 instituții medicale și peste 100 de blocuri de locuit din sect. Centru sunt în obiectivul deciziei investiționale a Termoelectrica           O grădiniță de copii și două blocuri sunt beneficiarii unei acțiuni de modernizare demarată de Termoelectrica în sect. Râșcani           La mulți ani, dragi copii!           Termoelectrica, premiată cu Medalia de Aur și Zeița Calității al treilea an consecutiv           Veaceslav Eni: Zero defecțiuni – obiectivul de dezvoltare al Termoelectrica           Servicii de termoficare mai calitative pentru locuitorii a 40 de blocuri din sect. Râșcani           Veaceslav Eni: Toate blocurile fără datorii vor beneficia gratuit de lucrările de mentenanță a instalațiilor de termoficare          

Publicat: 04.06.2019

132 👁 Views.

IMG_5905

O grădiniță de copii și două blocuri sunt beneficiarii unei acțiuni de modernizare demarată de Termoelectrica în sect. Râșcani

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica demarează lucrări de modernizare a două tronsoane intercartier din sect. Râșcani.

Anii precedenți pe aceste segmente au fost înregistrate un număr mare de avarieri și deconectări de la alimentarea cu agent termic a beneficiarilor – o grădiniță de copii și două blocuri de locuit.
Tronsoanele supuse modernizării au o vechime de peste 30 de ani.

În proces e antrenată o echipă din 7 specialiști și va finalizarea lucrărilor este planificată pentru prima jumătate a lunii iunie.

“Purtăm răspundere de sute de grădinițe și scoli. Toți beneficiarii sunt egal de importanți, dar copiii totuși prevalează”, a menționat Veaceslav Eni, directorul Termoelectrica, în discuție cu responsabilul tehnic.

Urmează să fie înlocuit peste jumătate de kilometru de conducte termice de pe două tronsoane cu diametrul nominal 50 si 70 mm.

Lucrările fac parte din Planul de Investiții pentru anul 2019 și vor dura până la sfârșitul lunii iunie.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru