19 august 2019
Directorul general Termoelectrica: Investițiile în soluțiile tehnice aplicate de noi trebuie să fie eficiente și durabile           Veaceslav Eni: Echipa Termoelectrica muncește 24/24 pentru a presta neîntrerupt consumatorilor servicii calitative           60 de Puncte Termice Centrale vor funcționa automatizat și vor deveni mai autonome           VIDEO: Termoelectrica împreună cu partenerii de la Banca Mondială identifică noi soluții de eficientizare a Surselor de generare           VIDEO: 86 de clădiri vor avea un sistem modernizat de livrare a căldurii și a apei calde           Lucrări complexe de modernizare la Sursa I           Proiectul de modernizare a Termoelectrica, susținut de Banca Mondială, este un succes care merită continuat           Termoelectrica – lucrări la 90 de metri înălțime, în premieră pentru Republica Moldova           Termoelectrica, premiată cu Medalia de Aur și Zeița Calității al treilea an consecutiv           Veaceslav Eni: Zero defecțiuni – obiectivul de dezvoltare al Termoelectrica          

Publicat: 04.06.2019

240 👁 Views.

IMG_5905

O grădiniță de copii și două blocuri sunt beneficiarii unei acțiuni de modernizare demarată de Termoelectrica în sect. Râșcani

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica demarează lucrări de modernizare a două tronsoane intercartier din sect. Râșcani.

Anii precedenți pe aceste segmente au fost înregistrate un număr mare de avarieri și deconectări de la alimentarea cu agent termic a beneficiarilor – o grădiniță de copii și două blocuri de locuit.
Tronsoanele supuse modernizării au o vechime de peste 30 de ani.

În proces e antrenată o echipă din 7 specialiști și va finalizarea lucrărilor este planificată pentru prima jumătate a lunii iunie.

“Purtăm răspundere de sute de grădinițe și scoli. Toți beneficiarii sunt egal de importanți, dar copiii totuși prevalează”, a menționat Veaceslav Eni, directorul Termoelectrica, în discuție cu responsabilul tehnic.

Urmează să fie înlocuit peste jumătate de kilometru de conducte termice de pe două tronsoane cu diametrul nominal 50 si 70 mm.

Lucrările fac parte din Planul de Investiții pentru anul 2019 și vor dura până la sfârșitul lunii iunie.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru