7 decembrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 23.06.2021

760 👁 Views.

visa1

O nouă modalitate de plată online a facturii Infobon

image_pdfimage_print

Centrul de Calcul Infobon în colaborare cu Termoelectrica pune la dispoziția consumatorilor o nouă modalitate de achitare online a facturilor emise pentru serviciile locativ – comunale (energie termică, servicii de administrare, transportarea deșeurilor etc.).

Acum, efectuarea plăților poate fi efectuată cu orice card bancar VISA sau Mastercard valabil, emis în țară sau peste hotare, prin simpla accesare a website-ului www.infobon.md, secțiunea „Achită online”.

Beneficii pentru consumatori:

– disponibilitate 24/24, indiferent de locație;

timp minim alocat efectuării plății;

– platformă sigură de plăți online;

– poate fi utilizat orice card bancar VISA sau Mastercard valabil, emis în țară sau peste hotare.

Etape de utilizare:

Accesarea secțiunii „Achită online” de pe site-ul www.infobon.md;

Introducerea codului ID al facturii;

Afișarea, completarea și verificarea detaliilor tranzacției:

  1. Codul ID al facturii;
  2. Tipul serviciului;
  3. Suma spre plată;
  4. Numărul contorului, Indicii precedenți și indicii curenți ai contorului.

Corectitudinea datelor urmează să fie confirmată prin apăsarea butonului „Validare”.

Ulterior, consumatorul va fi redirecționat către o secțiune web securizată de pe serverul băncii pentru efectuarea plății.

Atât pentru persoanele fizice cât și juridice, utilizatori ai Contului meu online Infobon,  noul serviciu vine la pachet cu multiple avantaje, întrucât acesta poate fi accesat mult mai simplu, nemaifiind necesară introducerea ID-ului facturii, care este inclus în sistem automat.

Tot în ,,Contul meu Infobon” consumatorul are posibilitatea recepționării facturii electronice, evidența/istoricul facturilor și consumului, transmiterea indicilor contorului etc.

Documentele de plată emise de către Infobon mai pot fi achitate, online:  prin sistemele de Internet Banking și/sau aplicațiile mobile ale băncilor comerciale, prin intermediul paginilor web: paynet.mdwww.oplata.md,  www.bpay.md și www.myrunpay.md, cât și  în numerar: la oricare dintre ghișeele băncilor comerciale și altor instituții de încasare a plăților din țară precum: BC “FinComBank” SA, BC ”Victoriabank” SA, BC ”Energbank” SA, BC ”Moldindconbank” SA, BC ”Moldova-Agroindbank” SA,  BC ”Eurocreditbank” SA, ÎS „Poşta Moldovei” SA , la terminalele QIWI și MMPS/BPAY, precum și la Centrul Comercial de deservire și relații cu consumatorii al Termoelectrica.

5p9.ru