24 septembrie 2020
Termoelectrica racordează la încălzire centralizată un bloc chirurgical modern al Institutului Oncologic, prin sistemul de ventilare           Termoelectrica prelungește campania „ Achiți iarna, fii răsplătit vara”           Termoelectrica își premiază consumatorii în cadrul Tombolei anuale „Termoelectrica dăruiește căldură”!           Tombola „Termoelectrica dăruiește căldură” revine într-un format nou! Mai multe premii, mai multe șanse de câștig!           Invitație de presă. Conferinţă de lansare a Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură”, ediția a 4-a           Termoelectrica, exemplu de bune practici prezentat în cadrul proiectului European „Convenția Primarilor pentru Energie și Climă- Est”           La mulți ani, Republica Moldova! Video           Termoelectrica modernizează rețelele termice din str. Albișoara           Termoelectrica, premiată al patrulea an consecutiv la Gala Businessului Moldovenesc           Termoelectrica reabilitează un tronson de rețea termică primară. Este posibilă scăderea parametrilor agentului termic          

Publicat: 07.11.2018

1.279 👁 Views.

Termoelectrica. Donare sange

Peste 100 de angajați ai Termoelectrica S.A. vor dona sânge pentru a salva vieți

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica S.A. a dat curs apelului Centrului Național de Transfuzie a Sângelui,  lansând o amplă campanie internă de sensibilizare și informare privind  importanța donării de sânge. În acest sens, joi, 08 noiembrie, peste 100 de angajați ai întreprinderii vor dona sânge, contribuind astfel la salvarea mai multor vieți.

Astfel, pe tot parcursul zilei de mâine, începând cu ora 09:00, toți angajații Termoelectrica S.A., doritori de a dona sânge, o vor putea face la cabinetul mobil al Centrului Național de Transfuzie a Sângelui, dotat cu utilajul necesar, care va fi amenajat la sediul administrativ al întreprinderii Termoelectrica S.A., din str. T. Vladimirescu, 6, în sala de ședințe de la etajul 1.

Conform statisticilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, la fiecare două secunde, cel puțin un om din lume are nevoie de o transfuzie de sânge şi fiecare a zecea persoană internată în spital are nevoie de o transfuzie. Astfel, vieţile a milioane de oameni în lume sunt salvate datorită donatorilor de sânge.

Jurnaliștii interesați de acest eveniment sunt rugați să confirme prezența  la următorul nr de telefon: 022 -839-504.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru