21 martie 2019
Directorul general al Termoelectrica S.A. a avut o întrevedere cu potențiali parteneri de dezvoltare ai USAID           Locatarii decid când își  conectează/ deconectează căldura în bloc           Termoelectrica racordează clădirea Gării în regim de urgență la sistemul centralizat de termoficare           Banca Mondială își reconfirmă sprijinul în dezvoltarea proiectelor energetice ale Termoelectrica           Termoelectrica S.A. și-a automatizat Serviciul „Call-Center”: mai multe operațiuni la un singur nr. de telefon          

Publicat: 07.11.2018

504 👁 Views.

Termoelectrica. Donare sange

Peste 100 de angajați ai Termoelectrica S.A. vor dona sânge pentru a salva vieți

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica S.A. a dat curs apelului Centrului Național de Transfuzie a Sângelui,  lansând o amplă campanie internă de sensibilizare și informare privind  importanța donării de sânge. În acest sens, joi, 08 noiembrie, peste 100 de angajați ai întreprinderii vor dona sânge, contribuind astfel la salvarea mai multor vieți.

Astfel, pe tot parcursul zilei de mâine, începând cu ora 09:00, toți angajații Termoelectrica S.A., doritori de a dona sânge, o vor putea face la cabinetul mobil al Centrului Național de Transfuzie a Sângelui, dotat cu utilajul necesar, care va fi amenajat la sediul administrativ al întreprinderii Termoelectrica S.A., din str. T. Vladimirescu, 6, în sala de ședințe de la etajul 1.

Conform statisticilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, la fiecare două secunde, cel puțin un om din lume are nevoie de o transfuzie de sânge şi fiecare a zecea persoană internată în spital are nevoie de o transfuzie. Astfel, vieţile a milioane de oameni în lume sunt salvate datorită donatorilor de sânge.

Jurnaliștii interesați de acest eveniment sunt rugați să confirme prezența  la următorul nr de telefon: 022 -839-504.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru