13 august 2020
Termoelectrica reabilitează un tronson de rețea termică primară. Este posibilă scăderea parametrilor agentului termic           CTȘ Hidrotehnica S.A. a obținut cca 20% economii la factura pentru încălzire           Veaceslav Eni s-a întâlnit cu Gary Davies, Însărcinat cu afaceri a.i. și Consul al Ambasadei Britanice           Investiții în îmbunătățirea serviciilor de termoficare pentru cca 60.000 consumatori din sect. Ciocana și Râșcani           Economii și independență față de furnizori obținute din reciclarea conductelor termice           Institutul de Energetică: Proiectele pe care le implementează Termoelectrica sunt în beneficiul consumatorului           Termoelectrica modernizează rețelele termice din com. Ciorescu. Impactul lucrărilor, resimțit de cca 25% dintre consumatori           Noi obiective de colaborare, discutate în cadrul unei ședințe comune dintre Termoelectrica și Moldovagaz           Termoelectrica continuă procesul de modernizare a rețelelor termice și îmbunătățirea serviciilor prestate           Apă caldă non-stop și confort termic pentru Complexul Educațional „Kiril și Metodii”          

Publicat: 23.05.2019

948 👁 Views.

lucrari Botanica

Peste 30.000 de locuitori ai sect. Botanica vor avea căldură mai multă și mai sigură

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Proiectul de modernizare a unui tronson cu o lungime de 250 m, de pe str. Sarmizegetusa colț cu str. Burebista, vizează peste 100 de blocuri locative și 5 instituții de învățământ.

Lucrările, ce presupun descoperirea traseului cu diametrul nominal 700 mm, demontarea rețelelor vechi și montarea noile conducte termice, se vor încheia la sfârșitul lunii curente.

Pentru a preveni deconectarea de la alimentarea cu energie termică și apă caldă, majoritatea blocurilor locative ce urmau a fi deconectate (66 din 75) au fost conectate la un tronson paralel, prin intermediul unui sistem back-to-back. Nu a fost posibilitate tehnică de a reconecta la agent termic nouă adrese, care vor rămâne fără alimentare până pe 27 mai.

 ”Echipa Termoelectrica depune toată stăruința pentru a crește eficiența infrastructurii de termoficare. Trebuie să identificăm soluții tehnice pentru ca, cât mai puțini consumatori să fie afectați de deconectări în perioada în care efectuăm aceste lucrări”, a cerut Veaceslav Eni, directorul general al Termoelectrica.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru