7 decembrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 02.11.2021

557 👁 Views.

IMG_3283

Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire

image_pdfimage_print

Termoelectrica informează că, până azi, 2 noiembrie, au fost conectate la încălzire 2540 de blocuri locative, ceea ce constituie peste 90% din fondul locativ.

Totodată, de căldură mai beneficiază:

142 de grădinițe,

124 de școli/licee,

58 de instituții medicale,

50 de inst. sup. de învăț.,

283 de agenți economici,

114 case particulare.

Pe parcursul zilei de astăzi, vor mai fi conectate încă 136 de blocuri locative din întreg mun. Chișinău. Din totalul de 2845 de blocuri locative neconectate rămân cca 170, administratorii cărora nu au solicitat până astăzi prestarea serviciilor de furnizare a căldurii.

Fiecare consumator care dispune de permis de conectare poate beneficia oricând de căldură, la solicitarea administratorului/gestionarului.

După conectare fiecare consumator are posibilitatea să regleze debitele agentului termic în dependență de confortul termic necesar din clădire și doleanțele locatarilor.

Termoelectrica a demarat procedura de conectare la căldură la cerere încă din luna septembrie  tuturor grădinițelor, spitalelor, şcolilor, blocurilor locative şi celorlalte instituții și agenți economici care au solicitat conectarea.

Compania asigură cu energie termică 4430 de imobile din mun. Chișinău.

5p9.ru