9 august 2020
Veaceslav Eni s-a întâlnit cu Gary Davies, Însărcinat cu afaceri a.i. și Consul al Ambasadei Britanice           Investiții în îmbunătățirea serviciilor de termoficare pentru cca 60.000 consumatori din sect. Ciocana și Râșcani           Economii și independență față de furnizori obținute din reciclarea conductelor termice           Institutul de Energetică: Proiectele pe care le implementează Termoelectrica sunt în beneficiul consumatorului           Termoelectrica modernizează rețelele termice din com. Ciorescu. Impactul lucrărilor, resimțit de cca 25% dintre consumatori           Noi obiective de colaborare, discutate în cadrul unei ședințe comune dintre Termoelectrica și Moldovagaz           Termoelectrica continuă procesul de modernizare a rețelelor termice și îmbunătățirea serviciilor prestate           Apă caldă non-stop și confort termic pentru Complexul Educațional „Kiril și Metodii”           Realizările înregistrate și direcțiile prioritare de activitate, discutate în cadrul ședinței Adunării Generale a Acționarilor           Termoelectrica își diversifică sursele de energie utilizate, prin producerea energiei termice din biomasă          

Publicat: 11.02.2020

961 👁 Views.

IMG_1034

Politicile din sectorul termoenergetic, discutate în cadrul Eu4Energy

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Politicile naționale care reglementează sectorul termoenergetic și ajustarea acestora la practicile internaționale reprezintă subiectul de pe masa de discuții la care a participat o echipă formată din conducerea Termoelectrica și experți ai Misiunii Agenției Internaționale pentru Energie (AIE).

Întâlnirea a avut loc la Chișinău, sub auspiciul proiectului EU4Energy, și s-a axat pe un schimb de opinii cu privire la unele aspecte legale și de reglementare în domeniul termoenergetic din Republica Moldova, precum și necesitatea aducerii în concordanță a cadrului legislativ, normativ și de reglementare în vigoare cu prevederile Legii cu privire la energetică.

Cooperarea cu experții energetici internaționali este una benefică  pentru noi, întrucât Termoelectrica pledează  pentru aplicarea celor mai bune practici de politici energetice din lume”, a menționat Silvia PASCARU, vicedirector general al Termoelectrica S.A..

Evenimentul a adunat experți din sectorul energetic Georgia, Ucraina, Suedia, Franța, precum și alte state membre.

În urma acestor sesiuni de discuții, experții AIE vor elabora și publica un raport privind politicile energetice din Republica Moldova, în cadrul unei serii de publicații ”Politici energetice dincolo de țările membre AIE”.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru