Reactie-Termoelectrica-

Precizare pe marginea lucrărilor din str. Mitr. G. Bănulescu-Bodoni


Termoelectrica s-a sesizat pe marginea cazului raportat pe o rețea de socializare, în privința lucrărilor efectuate pe str. Mitr. G. Bănulescu-Bodoni.


Precizăm faptul că, în această zonă sunt efectuate lucrări de montare a cca 270 metri de conducte termice, DN 200 mm, necesare pentru montarea unei Stații noi de Pompare.

Lucrările sunt efectuate în baza unui permis eliberat de Direcția Generală Transport Public și Căi de Comunicație, pentru perioada – 04 august – 10 septembrie curent, de către un antreprenor contractat de Termoelectrica.

Mai mulți responsabili de la Termoelectrica au mers la fața locului pentru a verifica șantierul, iar dacă vor fi identificate neconformități, acestea vor fi înlăturate imediat, iar responsabilul de lucrări va fi sancționat.

Totodată, precizăm faptul că, în zona de executare a lucrărilor antreprenorul a demontat pavajul, iar la final acesta va fi montat înapoi. În cazul în care vor fi distruse anumite porțiuni de trotuar sau alte bunuri, antreprenorul are obligația de a le restabili.

Termoelectrica regretă situația creată și își cere scuze pentru disconfortul creat!