7 decembrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 12.08.2021

735 👁 Views.

Reactie Termoelectrica

Precizare privind incidentul rutier din sect. Buiucani

image_pdfimage_print

Termoelectrica vine cu mai multe precizări în legătură cu incidentul produs pe str. Paris, unde un șofer de microbuz a ignorat indicatoarele rutiere de avertizare și a ajuns blocat în

șantierul unde se execută lucrări de reparație capitală a rețelelor termice.

Menționăm faptul că, zona de lucru este îngrădită, fiind dotată cu panouri, plasă şi cu semne de circulație, conform normelor în vigoare, care informează despre faptul că  traficul este sistat  în zonă în legătură cu executarea lucrărilor de reparația capitală a rețelelor termice.

Reabilitarea rețelei termice din strada Paris are loc baza unei autorizații eliberate de Direcția Generală Transport Public și Căi de Comunicație, pentru perioada 6-16 august curent.

În regiune, se modernizează capital circa 700 metri de conducte termice  DN 150 mm.

Organele competente au intervenit prompt, iar șoferul a fost sancționat conform legislației în vigoare.

Termoelectrica regretă incidentul produs și recomandă șoferilor și pietonilor să respecte regulile de semnalizare rutieră.

5p9.ru