13 august 2020
Termoelectrica reabilitează un tronson de rețea termică primară. Este posibilă scăderea parametrilor agentului termic           CTȘ Hidrotehnica S.A. a obținut cca 20% economii la factura pentru încălzire           Veaceslav Eni s-a întâlnit cu Gary Davies, Însărcinat cu afaceri a.i. și Consul al Ambasadei Britanice           Investiții în îmbunătățirea serviciilor de termoficare pentru cca 60.000 consumatori din sect. Ciocana și Râșcani           Economii și independență față de furnizori obținute din reciclarea conductelor termice           Institutul de Energetică: Proiectele pe care le implementează Termoelectrica sunt în beneficiul consumatorului           Termoelectrica modernizează rețelele termice din com. Ciorescu. Impactul lucrărilor, resimțit de cca 25% dintre consumatori           Noi obiective de colaborare, discutate în cadrul unei ședințe comune dintre Termoelectrica și Moldovagaz           Termoelectrica continuă procesul de modernizare a rețelelor termice și îmbunătățirea serviciilor prestate           Apă caldă non-stop și confort termic pentru Complexul Educațional „Kiril și Metodii”          

Publicat: 27.02.2020

457 👁 Views.

1

Precizarea Termoelectrica cu privire la intervenția  din bd-ul Moscova, 2

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica a finalizat cu succes lucrările de restabilire a gazonului din bd-ul Moscova, 2, unde miercuri seara o echipă a întreprinderii a intervenit pentru a reabilita un tronson de rețea termică avariată, cu diametrul nominal 250 mm.

Totodată, din cauza spațiului limitat de acces la zona de intervenție a fost deteriorat un ghiveci ce restricționa posibilitatea deplasării tehnicii speciale.

Colegii noștri au depus tot efortul pentru a înlătura manual ghiveciul din beton, însă nu le-a reușit din cauza faptului că acesta era greu și foarte fragil și nici nu putea fi strămutat de macara, pentru că lipseau elementele de fixare.

Pentru remedierea situației,  într-un timp record ghiveciul dat fost înlocuit cu  altele două!

Termoelectrica S.A. își cere scuze pentru incomoditățile create și mulțumește colegilor pentru operativitate și profesionalism!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru