19 ianuarie 2019
VIDEO. Termoelectrica a înlăturat cu succes avaria din bd-ul Dacia           Ministerul Economiei și Infrastructurii apreciază proiectele implementate de Termoelectrica           Ministrul Economiei și Infrastructurii, în vizită de lucru la Termoelectrica S.A.           Veaceslav Eni, la Forumul de afaceri al Parteneriatului estic: Vom prelua cele mai bune practici din domeniul eficienței energetice           VIDEO. Modernizăm SACET-ul. Cu fiecare an - mai performanți           Ziua Donatorului de sânge la Termoelectrica S.A.           VIDEO. Termoelectrica S.A. a oferit trei abonamente gratuite la încălzire. Cine sunt câștigătorii           Termoelectrica S.A. și-a automatizat Serviciul „Call-Center”: mai multe operațiuni la un singur nr. de telefon          

Publicat: 08.12.2017

2.096 👁 Views.

Termoelectrica logo mare3

Precizările Termoelectrica cu privire la lucrările de reconectare a consumatorilor afectați de avaria produsă joi

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Stimați clienți și reprezentanți ai mass-media,

Vă informăm că,  din cauza  lucrărilor complexe de reabilitare a rețelei magistrale  avariate din str. V. lui Vodă, la ora actuală,  continuă să rămână fără căldură și apă caldă  o parte din sectoarele Centru și Râșcani.

Termoelectrica S.A. a mobilizat toate resursele pentru a reconecta cât mai rapid consumatorii la serviciile de aprovizionare cu apă caldă și încălzire.

Toate problemele  existente le puteți comunica angajaților Serviciul Call-Center – 022- 447 447, Dispecerat – 022 44-11-38 – program de lucru: zilnic (24/24), cât și la Serviciul Viber, la nr de telefon  069-444-144, informații (în format text, video sau foto) . Întrucât numerele de telefon sunt suprasolicitate, ne cerem scuze că nu putem prelua toate apelurile dumneavoastră.

În același timp, vă îndemnăm să tratați cu respect și înțelegere angajații Termoelectrica S.A., care lucrează în regim non-stop, încercând să remedieze  în regim de urgență situația.

Pentru a afla care sunt străzile deconectate la moment,  accesați site-ul termoelectrica.md, secțiunea ”Pentru consumatori”, rubrica ”Avarii, întreruperi programate”, pe următorul link – https://www.termoelectrica.md/ro_RO/intreruperi_programate/.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru