7 decembrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 11.05.2021

1.243 👁 Views.

41

Precizările Termoelectrica în legătură cu lucrările de modernizare a rețelei termice din str. Calea Ieșilor

image_pdfimage_print

Termoelectrica modernizează un tronson de conducte termice cu DN 500 mm și o lungime de 110 metri, din str. Calea Ieșilor, sect. Buiucani.

Inițial, în urma unei defecțiuni depistate pe data de 2 mai urma să fie reabilitați circa 5 metri de conductă termică, în termen de o zi.

În urma unor verificări, a fost depistat un segment suplimentar de conductă termică aflat într-o stare avansată de coroziune, cu o lungime de 105 metri, motiv pentru care termenul de executare a lucrării a fost extins până pe 15 mai.

Reabilitarea rețelei termice are loc în regim de avarie, în baza unei autorizații eliberate de Direcția Generală Transport Public și Căi de Comunicație și este efectuată cu forțele proprii, de către echipa Termoelectrica.

Pentru a nu admite deconectarea de la serviciul de alimentare cu apă caldă,  pe toată perioada lucrărilor, peste 200 de blocuri locative din regiune au fost conectate la un tronson termic provizoriu.

Menționăm că rețeaua termică reabilitată datează din anul 1982 și este înlocuită cu conducte termice preizolate, eficiente energetic.

Necesitatea efectuării lucrării date în regim de avarie este condiționată de modernizarea altei rețele termice ce alimentează cu agent termic locuitorii sect. Buiucani.

Dăm asigurări că lucrarea este efectuată în regim de urgență și cu un grad înalt de profesionalism, iar  zona de lucru este securizată.

În context, ne cerem scuze locuitorilor din regiune pentru disconfortul creat.

5p9.ru