10 decembrie 2018
Veaceslav Eni, la Forumul de afaceri al Parteneriatului estic: Vom prelua cele mai bune practici din domeniul eficienței energetice           VIDEO. Modernizăm SACET-ul. Cu fiecare an - mai performanți           Ziua Donatorului de sânge la Termoelectrica S.A.           VIDEO. Termoelectrica S.A. a oferit trei abonamente gratuite la încălzire. Cine sunt câștigătorii           Termoelectrica S.A. și-a automatizat Serviciul „Call-Center”: mai multe operațiuni la un singur nr. de telefon          

Publicat: 18.09.2018

890 👁 Views.

IMG2967

Pregătirea Sursei I pentru sezonul rece, pe ultima sută de metri

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Pregătirea Sursei I pentru perioada rece a anului se apropie de final. Astfel, conform programului, pe lângă lucrările de reparație și  îmbunătățire a capacității de producere a energiei electrice și termice în regim de cogenerare, specialiștii întreprinderii vor efectua și lucrări de modernizare și reabilitare a șase echipamente de secționare a agentului termic din cadrul circuitului intern al Centralei, ultimele fiind planificate pentru ziua de miercuri, 19 septembrie.

 ”Aceste lucrări sunt foarte importante pentru asigurarea fiabilității întregului Sistem de Alimentare Centralizată cu Energie Termică  și ne vor permite să începem cu dreptul perioada de încălzire în mun. Chișinău, înlăturând orice risc de avariere a rețelelor din circuitul interior al Sursei I”, a precizat directorul general al Termoelectrica S.A., Veaceslav ENI.

Astfel, pe perioada lucrărilor de mâine, care vor dura până la ora 16:00, mai multe blocuri din sect. Ciocana, situate în perimetrul străzilor: Igor Vieru, Mihail Sadoveanu, Milescu Spătaru, Alecu Russo și Ginta Latina, vor fi deconectate de la apă caldă. Respectiv, pentru a nu admite deconectarea consumatorilor pentru mai mult timp, aceste lucrări vor începe din această noapte, începând cu ora 00:00, iar specialiștii Termoelectrica S.A. vor lucra în două ture.

Totodată, vă aducem la cunoștință că Termoelectrica S.A. a finalizat cu succes lucrările de schimbare a treptei nr. 30 la turbogeneratorul nr.3. Scopul lucrării este asigurarea eficienței în activitate și a fost efectuată de specialiștii întreprinderii în colaborare cu o echipă de la uzina producătoare. Turbina a fost testată cu succes, iar în prezent au loc lucrări de reglare a utilajului auxiliar.

Potrivit Planului de investiții și reparații pentru anul 2018, întreprinderea desfășoară mai multe lucrări la CET Sursa I, majoritatea fiind executate pentru prima dată, de la darea în exploatare a Centralei, printre care:

  • Schimbarea degazorului termic de la cazanul nr.2, care are un termen de exploatare de peste 40 de ani. Această lucrare are o importanță deosebită și va aduce un șir de beneficii în activitatea centralei.
  • Dotarea motoarelor pentru pompe cu convertizoare de frecvență de ultimă generație, care vor permite asigurarea  regimului hidraulic, atât în Centrală, cât și în conductele magistrale.
  • Modernizarea recipientului de acumulare a condensatului și a recipientului pentru condensat reciclat;
  • Schimbarea compartimentelor saline la 2 cazane energetice, și alte lucrări.
  • Schimbarea caloriferelor din blocul energetic nr 1.

Toate aceste lucrări vor fi finalizate până la sfârșitul lunii septembrie.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru