12 august 2020
Termoelectrica reabilitează un tronson de rețea termică primară. Este posibilă scăderea parametrilor agentului termic           CTȘ Hidrotehnica S.A. a obținut cca 20% economii la factura pentru încălzire           Veaceslav Eni s-a întâlnit cu Gary Davies, Însărcinat cu afaceri a.i. și Consul al Ambasadei Britanice           Investiții în îmbunătățirea serviciilor de termoficare pentru cca 60.000 consumatori din sect. Ciocana și Râșcani           Economii și independență față de furnizori obținute din reciclarea conductelor termice           Institutul de Energetică: Proiectele pe care le implementează Termoelectrica sunt în beneficiul consumatorului           Termoelectrica modernizează rețelele termice din com. Ciorescu. Impactul lucrărilor, resimțit de cca 25% dintre consumatori           Noi obiective de colaborare, discutate în cadrul unei ședințe comune dintre Termoelectrica și Moldovagaz           Termoelectrica continuă procesul de modernizare a rețelelor termice și îmbunătățirea serviciilor prestate           Apă caldă non-stop și confort termic pentru Complexul Educațional „Kiril și Metodii”          

Publicat: 14.05.2020

991 👁 Views.

96801179_2531209450453267_6397219844541906944_n

Președintele Republicii Moldova, Igor DODON, a întreprins o vizită la Termoelectrica S.A.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Președintele Republicii Moldova, Igor DODON, a efectuat joi, 14 mai curent, o vizită de informare la Termoelectrica S.A..

În cadrul întrevederii, directorul general al Termoelectrica S.A., Veaceslav ENI, a prezentat proiectele aflate în derulare ale companiei, axate pe dezvoltarea sistemului centralizat de termoficare și îmbunătățirea serviciilor de termoficare prestate consumatorilor.

Unul dintre cele mai recente proiecte investiționale implementate cu succes reprezintă reabilitarea și modernizarea blocului energetic nr.1, din cadrul Centralei Electrice cu Termoficare (CET) Sursa I, care a fost a fost pus recent în funcțiune cu succes.

În context, președintele țării a salutat faptul că la întreprindere se depun eforturi în vederea eficientizării activității acesteia astfel încât să sporească calitatea și fiabilitatea serviciilor de alimentare cu energie termică prestate populației din municipiul Chișinău.

La rândul său, directorul general al Termoelectrica S.A. a accentuat importanța continuării investițiilor în îmbunătățirea capacității de producere a energiei în regim de cogenerare și îmbunătățirea calității serviciilor prestate consumatorului final.

Vizita președintelui Igor DODON a cuprins două deplasări în teren – la un Punct Termic Individual de ultimă generație, ce alimentează cu încălzire și apă caldă consumatorii, și la Centrala Electrică cu Termoficare Sursa I.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru