22 octombrie 2020
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor deconectate din sectoarele Centru, Râșcani și Buiucani           Termoelectrica a premiat cei 10 câștigători ai Tombolei organizată de Hramul or. Chișinău           Condiții mai bune de studii pentru cei peste 700 de elevii ai liceului teoretic „Waldorf”           Termoelectrica a demarat procedura de conectare la încălzire, la solicitare           Serviciul online „CONTUL MEU”, tot mai solicitat           Tutorial: Creează-ți un CONT INFOBON           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Metode alternative de plată a facturii la încălzire           Termoelectrica S.A. îndeamnă administratorii de blocuri și locatarii să regleze agentul termic de la branșament           Recomandările Termoelectrica S.A. pentru consumatorii săi privind evitarea răspândirii virusului Covid-19          

Publicat: 14.05.2020

1.232 👁 Views.

96801179_2531209450453267_6397219844541906944_n

Președintele Republicii Moldova, Igor DODON, a întreprins o vizită la Termoelectrica S.A.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Președintele Republicii Moldova, Igor DODON, a efectuat joi, 14 mai curent, o vizită de informare la Termoelectrica S.A..

În cadrul întrevederii, directorul general al Termoelectrica S.A., Veaceslav ENI, a prezentat proiectele aflate în derulare ale companiei, axate pe dezvoltarea sistemului centralizat de termoficare și îmbunătățirea serviciilor de termoficare prestate consumatorilor.

Unul dintre cele mai recente proiecte investiționale implementate cu succes reprezintă reabilitarea și modernizarea blocului energetic nr.1, din cadrul Centralei Electrice cu Termoficare (CET) Sursa I, care a fost a fost pus recent în funcțiune cu succes.

În context, președintele țării a salutat faptul că la întreprindere se depun eforturi în vederea eficientizării activității acesteia astfel încât să sporească calitatea și fiabilitatea serviciilor de alimentare cu energie termică prestate populației din municipiul Chișinău.

La rândul său, directorul general al Termoelectrica S.A. a accentuat importanța continuării investițiilor în îmbunătățirea capacității de producere a energiei în regim de cogenerare și îmbunătățirea calității serviciilor prestate consumatorului final.

Vizita președintelui Igor DODON a cuprins două deplasări în teren – la un Punct Termic Individual de ultimă generație, ce alimentează cu încălzire și apă caldă consumatorii, și la Centrala Electrică cu Termoficare Sursa I.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru