28 mai 2020
Tutorial: Creează-ți un CONT INFOBON           Termoelectrica și Infobon lansează serviciul online „CONTUL MEU”           Centrul Comercial Termoelectrica își reia activitatea într-un regim special           Președintele Republicii Moldova, Igor DODON, a întreprins o vizită la Termoelectrica S.A.           Termoelectrica continuă să investească în îmbunătățirea calității serviciilor oferite și eficientizarea operațională           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           Precizări cu privire la schimbarea temporară a culorii apei râului Bâc           Echipa Termoelectrica donează peste 500.000 lei pentru combaterea COVID-19           134 de blocuri locative și 76 instituții medicale rămân conectate la încălzire           La solicitare, Termoelectrica continuă livrarea energiei termice pentru încălzire          

Publicat: 14.05.2020

395 👁 Views.

96801179_2531209450453267_6397219844541906944_n

Președintele Republicii Moldova, Igor DODON, a întreprins o vizită la Termoelectrica S.A.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Președintele Republicii Moldova, Igor DODON, a efectuat joi, 14 mai curent, o vizită de informare la Termoelectrica S.A..

În cadrul întrevederii, directorul general al Termoelectrica S.A., Veaceslav ENI, a prezentat proiectele aflate în derulare ale companiei, axate pe dezvoltarea sistemului centralizat de termoficare și îmbunătățirea serviciilor de termoficare prestate consumatorilor.

Unul dintre cele mai recente proiecte investiționale implementate cu succes reprezintă reabilitarea și modernizarea blocului energetic nr.1, din cadrul Centralei Electrice cu Termoficare (CET) Sursa I, care a fost a fost pus recent în funcțiune cu succes.

În context, președintele țării a salutat faptul că la întreprindere se depun eforturi în vederea eficientizării activității acesteia astfel încât să sporească calitatea și fiabilitatea serviciilor de alimentare cu energie termică prestate populației din municipiul Chișinău.

La rândul său, directorul general al Termoelectrica S.A. a accentuat importanța continuării investițiilor în îmbunătățirea capacității de producere a energiei în regim de cogenerare și îmbunătățirea calității serviciilor prestate consumatorului final.

Vizita președintelui Igor DODON a cuprins două deplasări în teren – la un Punct Termic Individual de ultimă generație, ce alimentează cu încălzire și apă caldă consumatorii, și la Centrala Electrică cu Termoficare Sursa I.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru