13 iulie 2020
Realizările înregistrate și direcțiile prioritare de activitate, discutate în cadrul ședinței Adunării Generale a Acționarilor           Termoelectrica își diversifică sursele de energie utilizate, prin producerea energiei termice din biomasă           Termoelectrica a reabilitat, în timp record, un tronson de conducte termice din str. Vlaicu Pârcălab           Testimonial: Confort termic și siguranță pentru pacienții Institutului de Cardiologie           Tot mai mulți consumatori solicită consultații prin intermediul Centrului de Apel           Termoelectrica: De cinci ani, aducem lumina și căldura în casele Dumneavoastră!           Ministrul Sergiu Railean a participat la conferința aniversară dedicată celor 5 ani de activitate a Termoelectrica           Termoelectrica racordează oficiul Băncii Mondiale la sistemul centralizat de termoficare           Circa 100 000 de locuitori ai mun. Chișinău vor beneficia de servicii de termoficare mai fiabile           Soluțiile de termoficare centralizată, apreciate în cadrul Forumului „Urbanism și Dezvoltare durabilă”          

Publicat: 16.07.2019

1.886 👁 Views.

IMG_9435

Proiectul de modernizare a Termoelectrica, susținut de Banca Mondială, este un succes care merită continuat

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Ședința cu managementul proiectului ”Îmbunătățirea Eficienței SACET”, implementat cu sprijinul Băncii Mondiale, a fost axată pe analiza evoluției parametrilor tehnici de funcționare a Termoelectrica, precum pe identificarea unor oportunități noi de colaborare orientate spre eficientizarea infrastructurii companiei.

Conducerea Termoelectrica a apreciat importanța suportului oferit de Banca Mondială și echipa proiectului, exprimându-și interesul pentru continuarea cooperării, în scopul îmbunătățirii serviciilor prestate.

 ”Toate proiectele noastre au o miză clară: Zero pierderi, Zero Avarii! În acest sens, suportul partenerilor de dezvoltare ne ajută să avansăm rapid spre obiectivele noastre.”, a declarat Veaceslav Eni, directorul general al Termoelectrica.

 La rândul lor, experții Băncii Mondiale au apreciat pozitiv activitatea întreprinderii și și-au exprimat sprijinul în implementarea cu succes a tuturor proiectelor demarate dar și identificarea unor noi posibilități de colaborare.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru