21 octombrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sectorul Botanica           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 22.09.2021

1.246 👁 Views.

IMG_862888

Recomandările Termoelectrica înainte de sezonul rece

image_pdfimage_print

Termoelectrica recomandă gestionarilor fondului locativ să urgenteze pregătirea sistemelor interne de termoficare din clădiri și să prezinte, până la sfârșitul lunii septembrie, pașapoartele ce confirmă executarea acestor lucrări la sediile teritoriale ale întreprinderii, conform sectorului din care fac parte. 

Spălarea hidropneumatică și testarea la presiune a sistemelor interne de încălzire reprezintă principalele lucrări ce necesită a fi efectuate de către administratorii clădirilor. Aceste intervenții sunt recomandate cu scopul de a evita problemele ce țin de livrarea necalitativă a energiei termice din interiorul blocului, în perioada rece a anului.

De menționat că, anual, zeci de blocuri locative  care nu înregistrează datorii la consumul de energie termică pentru încălzire și apă caldă beneficiază gratuit de efectuarea acestor lucrări în cadrul campaniei desfășurate de Termoelectrica – „Achiți iarna, fii răsplătit vara”.

Procedura de conectare la încălzire durează mai puțin de trei ore din momentul recepționării solicitării de la Gestionarul Fondului Locativ(GFL)/administratorul clădirii.

La fel ca și în anii precedenți, Termoelectrica va conecta la încălzire blocurile locative la solicitarea GFL, fără a aștepta o decizie oficială a autorităților publice locale cu referire la începerea sezonului de încălzire. Această decizie este, de regulă, emisă de Primărie pentru instituțiile bugetare.

Sediile teritoriale:

Serviciul Rețele Termice  – str. Florilor, 4/7;

Secția Rețele Termice Ciocana – str. Ginta Latină, 19/3;

Secția Rețele Termice Centru – str. Ismail, 86/2;

Secția Rețele Termice Râșcani – bd-ul Moscova, 11/6;

Secția Rețele Termice Botanica – str. Teilor, 7/3;

Secția Rețele Termice Buiucani – str. I. Neculce, 30.

Termoelectrica livrează energie termică în regim non-stop.

5p9.ru