27 februarie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sectorul Botanica           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 19.09.2019

1.568 👁 Views.

IMG_9405

Recomandările Termoelectrica înainte de sezonul rece

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

A mai rămas puțin timp până la începutul sezonului rece, când Termoelectrica va primi solicitări de conectare a căldurii în clădirile racordate la sistemul centralizat de termoficare.
În legătură cu aceasta, Termoelectrica S.A. îndeamnă gestionarii blocurilor locative și administratorii clădirilor care nu au reușit să pregătească din timp sistemul ingineresc din interiorul clădirii și să prezinte pașaportul de pregătire al instalațiilor de termoficare la sediul teritorial al Termoelectrica S.A. din sectorul din care face parte, să o facă în cel mai scurt timp posibil.

Principalele lucrări ce trebuie executate de către gestionari sunt spălarea hidropneumatică și încercarea la presiune a sistemelor de încălzire.Aceste lucrări sunt recomandate cu scopul de a evita problemele de ordin tehnic ce țin de livrarea necalitativă a energiei termice din interiorul blocului, în perioada rece a anului.

 Precizăm că toate clădirile racordate la sistemul centralizat de termoficare pot fi conectate la serviciile de termoficare fără a aștepta o decizie oficială de începere a sezonului de încălzire. Această decizie este, de regulă, emisă de Primărie pentru instituțiile bugetare.

 Procedura de conectare a căldurii în bloc durează 3 ore. Pentru aceasta este nevoie de o solicitare oficială din partea administratorului, după o consultare prealabilă cu locuitorii blocului.
Sediile teritoriale ale Termoelectrica S.A. :
Sect. Ciocana – str. Ginta Latină, 19/3 (022-335-132);
Sect. Centru – str. Ismail, 86A (022-274-098);
Sect. Râșcani – b-dul. Moscova, 11A (022-442-365);
Sect. Botanica – str. Teilor 7/3; (0-22-779-411)
Sect. Buiucani – Ion Neculce 30 (022-751-529);

Termoelectrica S.A. livrează energie termică în regim non stop.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru