19 iulie 2019
Lucrări complexe de modernizare la Sursa I           Proiectul de modernizare a Termoelectrica, susținut de Banca Mondială, este un succes care merită continuat           Termoelectrica – lucrări la 90 de metri înălțime, în premieră pentru Republica Moldova           Termoelectrica, premiată cu Medalia de Aur și Zeița Calității al treilea an consecutiv           Veaceslav Eni: Zero defecțiuni – obiectivul de dezvoltare al Termoelectrica           Veaceslav Eni: Toate blocurile fără datorii vor beneficia gratuit de lucrările de mentenanță a instalațiilor de termoficare           Termoelectrica S.A. și-a automatizat Serviciul „Call-Center”: mai multe operațiuni la un singur nr. de telefon          

Publicat: 29.04.2016

865 👁 Views.

Безымянный

RECONECTAREA CLĂDIRILOR PUBLICE (44 de Instituții Publice)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

În luna Aprilie au demarat lucrările în teren în cadrul Contractul C1.3 care presupune reconectarea a mai mult de 100 de clădiri, aflate în gestiunea a 44 de instituții publice. Clădirile au fost anterior deconectate de la SACET iar actualmente sînt reconectate prin modernizarea completă a utilajului de racordare. Vor fi instalate rețele termice noi din țevi moderne, preizolate, eficiente energetic. De asemenea vor fi instalate PTI-uri (Puncte Termice Individuale) la nivel de clădire care vor asigura consumul eficient de energie termică, oferind încălzire și apă caldă în condiții sigure și confortabile.

Lucrările din cadrul contractului sînt divizate în 35 de obiective. În imagini vedeți Obiectivul 16 – Universitatea de Stat din Moldova. Actualmente au loc lucrări de pregătire a spațiilor pentru PTI-uri – demontarea echipametului învechit, decopertarea pereților, demolări, lucrări de finisare. Spațiile urmează să fie amenajate complet și securizate. În continuare urmează montarea PTI-urilor și instalarea rețelelor termice.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru