15 iunie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect. Botanica, Buiucani și Ciocana           Termoelectrica reabilitează circa 10 km de conducte termice           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 11.06.2021

124 👁 Views.

retele termice Decebal

Reparația capitală a unui tronson de conducte termice din bd-ul Decebal, la etapa finală

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Modernizarea a 425 metri de conducte termice DN 800 mm,  din bd-ul Decebal, se află la etapa finală.

Momentan, se lucrează intens pe mai multe porțiuni unde au loc, concomitent, lucrări de montare a rețelei termice noi, de racordare a unui nou consumator, precum și lucrări de amenajare și pregătire pentru asfaltare.

Această investiție va îmbunătăți siguranța și calitatea serviciilor de livrare a energiei termice pentru cca 70.000 locuitori ai sect. Botanica și parțial Centru, care sunt alimentați prin acest tronson, în perioada rece a anului.

Conductele termice înlocuite au fost exploatate cca 40 ani.

Printre efectele pe termen lung ale acestei lucrări se numără: reducerea numărului de întreruperi din cauza avarierilor, diminuarea pierderilor de energie termică, dar totodată și creșterea livrărilor de energie termică produsă în cogenerare.

Prioritățile noastre sunt prestarea calitativă a serviciilor de termoficare consumatorilor și asigurarea funcționării infrastructurii într-un regim de siguranță, stabilitate și continuitate”, menționează Veaceslav ENI, directorul general al Termoelectrica.

Concomitent, în această zonă, sunt în plină desfășurare lucrările de modernizare a Stației de Pompare nr.4, unde sunt înlocuite pompele, motoarele, convertizoarele de frecvență și echipamentul termomecanic.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru