28 mai 2020
Tutorial: Creează-ți un CONT INFOBON           Termoelectrica și Infobon lansează serviciul online „CONTUL MEU”           Centrul Comercial Termoelectrica își reia activitatea într-un regim special           Președintele Republicii Moldova, Igor DODON, a întreprins o vizită la Termoelectrica S.A.           Termoelectrica continuă să investească în îmbunătățirea calității serviciilor oferite și eficientizarea operațională           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           Precizări cu privire la schimbarea temporară a culorii apei râului Bâc           Echipa Termoelectrica donează peste 500.000 lei pentru combaterea COVID-19           134 de blocuri locative și 76 instituții medicale rămân conectate la încălzire           La solicitare, Termoelectrica continuă livrarea energiei termice pentru încălzire          

Publicat: 28.05.2019

1.025 👁 Views.

IMG_5441

Servicii de termoficare mai calitative pentru locuitorii a 40 de blocuri din sect. Râșcani

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Din această toamnă, locuitorii sectorului Râșcani vor avea parte de servicii de termoficare mult mai calitative și sigure. Vorbim despre 40 de blocuri locative din str. B. Voievod, Moscova și Florilor, unde Termoelectrica S.A. a demarat lucrări de modernizare a unui tronson de rețea termică.

Decizia vine în contextul în care pe acest tronson, unde conducta are un termen de exploatare de peste 40 de ani, au avut loc mai multe defecțiuni.

Proiectul de modernizare prevede înlocuirea a 230 metri de conductă cu DN 300 mm.

”Prin acest proiect de modernizare a rețelei termice reușim să sporim eficiența energetică și să oferim servicii de termoficare la standarde mult mai înalte”, a menționat Veaceslav Eni, directorul general la Termoelectrica.

În contextul acestor lucrări, pentru 18 blocuri locative și 4 cămine este stopată apa caldă caldă în perioada 27 mai-18 iunie. Lucrările de amenajare urmează să fie finalizate la sfârșitul lunii iunie. 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru