20 iunie 2019
Termoelectrica – lucrări la 90 de metri înălțime, în premieră pentru Republica Moldova           Termoelectrica va elimina un punct vulnerabil în infrastructura din sect. Buiucani           Modernizăm rețele termice fără să deconectăm alimentarea cu apă caldă           7 școli, 6 grădinițe, 5 instituții medicale și peste 100 de blocuri de locuit din sect. Centru sunt în obiectivul deciziei investiționale a Termoelectrica           O grădiniță de copii și două blocuri sunt beneficiarii unei acțiuni de modernizare demarată de Termoelectrica în sect. Râșcani           La mulți ani, dragi copii!           Termoelectrica, premiată cu Medalia de Aur și Zeița Calității al treilea an consecutiv           Veaceslav Eni: Zero defecțiuni – obiectivul de dezvoltare al Termoelectrica           Servicii de termoficare mai calitative pentru locuitorii a 40 de blocuri din sect. Râșcani           Veaceslav Eni: Toate blocurile fără datorii vor beneficia gratuit de lucrările de mentenanță a instalațiilor de termoficare          

Publicat: 28.05.2019

217 👁 Views.

IMG_5441

Servicii de termoficare mai calitative pentru locuitorii a 40 de blocuri din sect. Râșcani

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Din această toamnă, locuitorii sectorului Râșcani vor avea parte de servicii de termoficare mult mai calitative și sigure. Vorbim despre 40 de blocuri locative din str. B. Voievod, Moscova și Florilor, unde Termoelectrica S.A. a demarat lucrări de modernizare a unui tronson de rețea termică.

Decizia vine în contextul în care pe acest tronson, unde conducta are un termen de exploatare de peste 40 de ani, au avut loc mai multe defecțiuni.

Proiectul de modernizare prevede înlocuirea a 230 metri de conductă cu DN 300 mm.

”Prin acest proiect de modernizare a rețelei termice reușim să sporim eficiența energetică și să oferim servicii de termoficare la standarde mult mai înalte”, a menționat Veaceslav Eni, directorul general la Termoelectrica.

În contextul acestor lucrări, pentru 18 blocuri locative și 4 cămine este stopată apa caldă caldă în perioada 27 mai-18 iunie. Lucrările de amenajare urmează să fie finalizate la sfârșitul lunii iunie. 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru