7 decembrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 17.08.2021

774 👁 Views.

Rețele termice Meșterul Manole

Servicii de termoficare mai fiabile pentru cca 75.000 consumatori

image_pdfimage_print

Termoelectrica reabilitează capital cca 900 metri de conducte termice primare, DN 800 mm, din str. Meșterul Manole.

Această investiție va permite îmbunătățirea serviciilor de termoficare pentru cca 75.000 consumatori din sectoarele Ciocana și Râșcani, ce sunt alimentați prin acest tronson, și reducerea pierderilor de energie termică din rețea.

În primele două etape au fost înlocuite cca 500 metri de conducte termice, iar în cea de-a treia etapă urmează să fie montate alte cca 400 metri de conducte termice.

Pentru a beneficia de apă caldă pe toată perioada lucrărilor, circa 80 blocuri locative din regiune au fost conectate provizoriu prin altă schemă tehnologică.

Investițiile în modernizarea sistemului de distribuție reprezintă o prioritate pentru noi și în acest an, fiind desfășurate lucrări de reparație capitală  a cca 13 km de conducte termice, ceea ce va îmbunătăți substanțial eficiența sistemului și calitatea serviciilor prestate”, declară Veaceslav ENI, directorul general al Termoelectrica.

Modernizarea dată face parte din planul de investiții al Termoelectrica pentru anul 2021, aprobat de ANRE, și va fi finalizată până la începutul lunii septembrie.

 

5p9.ru