contul-meu

Serviciul online „Contul Meu" tot mai solicitat


 

Instrumentele de deservire de la distanță, dezvoltate și puse la dispoziția consumatorilor Termoelectrica,  oferă un plus de comoditate și sunt tot mai apreciate, în contextul situației pandemice.

În mai puțin de patru luni de la lansarea Serviciului online „CONTUL MEU” – un cabinet virtual cu beneficii multiple pentru consumatori, circa 1500 de cereri de creare a conturilor au fost procesate.

Prin intermediul „CONTULUI MEU”, pot fi efectuate multiple operațiuni:

  • recepționarea facturii electronice;
  • evidența facturilor și consumului de servicii;
  • transmiterea indicilor contorului;
  • achitarea facturii;
  • interacțiunea cu gestionarul fondului locativ etc.

Pentru a beneficia de aceste facilități este necesară crearea unui cont, accesând  butonul „CONTUL MEU” pe site-urile www.termoelectrica.md sau www.infobon.md, folosind datele de pe factură (codul ID al Plătitorului) și urmând indicațiile de înregistrare.

Serviciul „CONTUL MEU” este oferit gratis, în baza Acordului de utilizare a Sistemului informațional „INFOBON”. Pentru semnarea Acordului, plătitorul sau reprezentantul său împuternicit, care administrează apartamentul, urmează să se prezinte la Centrul de calcul „INFOBON”, amplasat pe adresa: mun. Chișinău, str. Tudor Vladimirescu nr. 6, cu actul de identitate/ împuternicirea și documentele care atestă dreptul de administrare asupra imobilului.

Posesorii semnăturii electronice pot semna Acordul de la distanță.

Ne dorim ca consumatorii noștri să aibă parte de experiențe frumoase atunci când interacționează cu compania, mai ales acum, când comunicarea de la distanță este extrem de importantă pentru siguranța și comoditatea fiecăruia. Din acest motiv dezvoltăm instrumente care să fie utile și ușor de accesat”, declară Veaceslav Eni, directorul general al Termoelectrica.

Pentru detalii suplimentare cu privire la procedura de creare a contului personal, ne puteți contacta la numerele de telefon: 022 436 – 516/ 022 436 – 466/ 022 436 – 517 sau 1300.