25 septembrie 2018
Sinteza lucrărilor din 25 septembrie           VIDEO: Sursa I, ultimele pregătiri pentru sezonul rece           Sinteza lucrărilor din 24 septembrie           Pregătirea Sursei I pentru sezonul rece, pe ultima sută de metri           TOMBOLA Termoelectrica dăruiește căldură, la a II-a ediție: 3 abonamente gratuite la încălzire. Detalii despre concurs           Lucrările de pregătire a blocurilor pentru sezonul rece necesită a fi finalizate până la sfârșitul lunii septembrie           Termoelectrica S.A. și-a automatizat Serviciul „Call-Center”: mai multe operațiuni la un singur nr. de telefon          

Publicat: 04.07.2018

201 👁 Views.

IMG_8703 (2)

Sinteza lucrărilor din 04.07.2018

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Activitățile de modernizare a infrastructurii de livrare a energiei termice în mun. Chișinău continuă.

În Sect. Râșcani:

  • Modernizăm circa 160 m de conductă termică din str. T. Vladimirescu, cu diametrul de 800 mm. Lucrările au loc în perimetrul străzilor A. Doga și Florării și vor dura până pe 20 iulie.
  • Reabilităm rețeaua termică cu diametrul nominal de 250 mm din str. Grătiești. Lucrările de pe această adresă prevăd înlocuirea a circa a circa 560 m de conductă termică veche cu țevi noi, moderne, preizolate și eficiente energetic și vor dura până la sfârșitul lunii.
  • Depunem tot efortul pentru a înlătura cât mai curând posibil o defecțiune depistată pe rețeaua magistrală din str. A. Doga, 43/3, astfel încât consumatorii să nu fie afectați.

În Sect. Centru:

  • Continuăm lucrările din str. Malai, care urmează a fi finalizate până sâmbătă, 7 iulie.
  • Finalizăm lucrările de modernizare a rețelelor termice din strada Gh. Cașu, 32 și N. Testemițeanu, 6.

În Sect. Buiucani:

  • Reabilităm peste 450 de metri de rețea termică din str. N. Costin, cu diametrul nominal de 500 mm.
  • Înlăturăm o scurgere depistată pe un tronson de rețea termică primară din bd-ul Ștefan cel Mare și Sfânt, 119, 123, 133.

În Sect. Ciocana:

  • Echipele din acest sector sunt antrenate în lucrările de reabilitare a două tronsoane de rețea termică defectate din str. A. Russo, 57 și M. Sadoveanu, 20 și montarea compensatoarelor axiale pe rețeaua termică  din str. P. Zadnipru, 7/4 – lucrări planificate până astăzi, la ora 18:00.

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru