19 martie 2019
Directorul general al Termoelectrica S.A. a avut o întrevedere cu potențiali parteneri de dezvoltare ai USAID           Locatarii decid când își  conectează/ deconectează căldura în bloc           Termoelectrica racordează clădirea Gării în regim de urgență la sistemul centralizat de termoficare           Banca Mondială își reconfirmă sprijinul în dezvoltarea proiectelor energetice ale Termoelectrica           Termoelectrica S.A. și-a automatizat Serviciul „Call-Center”: mai multe operațiuni la un singur nr. de telefon          

Publicat: 04.07.2018

504 👁 Views.

IMG_8703 (2)

Sinteza lucrărilor din 04.07.2018

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Activitățile de modernizare a infrastructurii de livrare a energiei termice în mun. Chișinău continuă.

În Sect. Râșcani:

  • Modernizăm circa 160 m de conductă termică din str. T. Vladimirescu, cu diametrul de 800 mm. Lucrările au loc în perimetrul străzilor A. Doga și Florării și vor dura până pe 20 iulie.
  • Reabilităm rețeaua termică cu diametrul nominal de 250 mm din str. Grătiești. Lucrările de pe această adresă prevăd înlocuirea a circa a circa 560 m de conductă termică veche cu țevi noi, moderne, preizolate și eficiente energetic și vor dura până la sfârșitul lunii.
  • Depunem tot efortul pentru a înlătura cât mai curând posibil o defecțiune depistată pe rețeaua magistrală din str. A. Doga, 43/3, astfel încât consumatorii să nu fie afectați.

În Sect. Centru:

  • Continuăm lucrările din str. Malai, care urmează a fi finalizate până sâmbătă, 7 iulie.
  • Finalizăm lucrările de modernizare a rețelelor termice din strada Gh. Cașu, 32 și N. Testemițeanu, 6.

În Sect. Buiucani:

  • Reabilităm peste 450 de metri de rețea termică din str. N. Costin, cu diametrul nominal de 500 mm.
  • Înlăturăm o scurgere depistată pe un tronson de rețea termică primară din bd-ul Ștefan cel Mare și Sfânt, 119, 123, 133.

În Sect. Ciocana:

  • Echipele din acest sector sunt antrenate în lucrările de reabilitare a două tronsoane de rețea termică defectate din str. A. Russo, 57 și M. Sadoveanu, 20 și montarea compensatoarelor axiale pe rețeaua termică  din str. P. Zadnipru, 7/4 – lucrări planificate până astăzi, la ora 18:00.

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru