10 decembrie 2018
Veaceslav Eni, la Forumul de afaceri al Parteneriatului estic: Vom prelua cele mai bune practici din domeniul eficienței energetice           VIDEO. Modernizăm SACET-ul. Cu fiecare an - mai performanți           Ziua Donatorului de sânge la Termoelectrica S.A.           VIDEO. Termoelectrica S.A. a oferit trei abonamente gratuite la încălzire. Cine sunt câștigătorii           Termoelectrica S.A. și-a automatizat Serviciul „Call-Center”: mai multe operațiuni la un singur nr. de telefon          

Publicat: 10.07.2018

308 👁 Views.

03

Sinteza lucrărilor din 10.07.2018

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Începem ziua într-un mod activ, cu o agendă bine stabilită, focusată pe modernizarea infrastructurii de livrare a energiei termice și îmbunătățirea continuă a serviciilor de termoficare! Așadar, pe parcursul zilei de marți, 10 iulie, echipele Termoelectrica S.A. sunt antrenate în  mai multe activități pe următoarele adrese:

În Sect. Râșcani:

– Continuăm  lucrările de modernizare a tronsonului de rețea termică din str. T. Vladimirescu, în perimetrul străzilor A. Doga și Florării. Amintim că lucrările sunt planificate în perioada 3 iulie – 20 iulie și vizează reabilitarea unui tronson important de rețea termică, cu diametrul nominal de – 800 mm .

– Reabilităm rețeaua termică cu diametrul nominal de 250 mm din str. Grătiești. Lucrarea este planificată în perioada 3 iulie – 31 iulie.

Aceste modernizări vor avea un impact deosebit asupra asigurării fiabilității Sistemului de Alimentare Centralizată cu Energie Termică, dar și îmbunătățirii serviciilor prestate consumatorilor.

În Sect. Botanica:

–  Reconectăm consumatorii din str. Independenței și Valea Crucii la livrarea apei calde. Amintim ca în această locație a fost reabilitat un tronson de rețea termică, cu diametrul nominal 500 mm.

În Sect. Buiucani:
– Reabilităm peste 450 de metri de rețea termică din str. N. Costin, cu diametrul nominal de 500 mm, care, după cum am anunțat anterior, se afla într-o stare de avariere avansată, conducta fiind cu un termen de exploatare de peste 25 ani. Prin urmare, ținând cont de complexitatea lucrării, termenul de executare a proiectului a fost prelungit până miercuri, 11 iulie.

În Sect. Ciocana:

Înlăturăm o scurgere depistată pe un tronson de rețea termică din str. P. Zadnipru. Această lucrare este planificată până după-amiază, prin urmare, depunem tot efortul de a executa lucrarea într-un termen cât mai restrâns, astfel încât locatarii de pe adresa respectivă să nu fie afectați.

În Sect. Centru:

– Schimbăm sectorul defectat de pe un tronson de conductă de apă caldă menajeră  din str. Ismail 88/1. Aceste modernizări sunt programate pe parcursul zilei de astăzi, în intervalul orelor 11:00-16:30.

Contați pe energia noastră!

 

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru