19 martie 2019
Directorul general al Termoelectrica S.A. a avut o întrevedere cu potențiali parteneri de dezvoltare ai USAID           Locatarii decid când își  conectează/ deconectează căldura în bloc           Termoelectrica racordează clădirea Gării în regim de urgență la sistemul centralizat de termoficare           Banca Mondială își reconfirmă sprijinul în dezvoltarea proiectelor energetice ale Termoelectrica           Termoelectrica S.A. și-a automatizat Serviciul „Call-Center”: mai multe operațiuni la un singur nr. de telefon          

Publicat: 10.07.2018

577 👁 Views.

03

Sinteza lucrărilor din 10.07.2018

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Începem ziua într-un mod activ, cu o agendă bine stabilită, focusată pe modernizarea infrastructurii de livrare a energiei termice și îmbunătățirea continuă a serviciilor de termoficare! Așadar, pe parcursul zilei de marți, 10 iulie, echipele Termoelectrica S.A. sunt antrenate în  mai multe activități pe următoarele adrese:

În Sect. Râșcani:

– Continuăm  lucrările de modernizare a tronsonului de rețea termică din str. T. Vladimirescu, în perimetrul străzilor A. Doga și Florării. Amintim că lucrările sunt planificate în perioada 3 iulie – 20 iulie și vizează reabilitarea unui tronson important de rețea termică, cu diametrul nominal de – 800 mm .

– Reabilităm rețeaua termică cu diametrul nominal de 250 mm din str. Grătiești. Lucrarea este planificată în perioada 3 iulie – 31 iulie.

Aceste modernizări vor avea un impact deosebit asupra asigurării fiabilității Sistemului de Alimentare Centralizată cu Energie Termică, dar și îmbunătățirii serviciilor prestate consumatorilor.

În Sect. Botanica:

–  Reconectăm consumatorii din str. Independenței și Valea Crucii la livrarea apei calde. Amintim ca în această locație a fost reabilitat un tronson de rețea termică, cu diametrul nominal 500 mm.

În Sect. Buiucani:
– Reabilităm peste 450 de metri de rețea termică din str. N. Costin, cu diametrul nominal de 500 mm, care, după cum am anunțat anterior, se afla într-o stare de avariere avansată, conducta fiind cu un termen de exploatare de peste 25 ani. Prin urmare, ținând cont de complexitatea lucrării, termenul de executare a proiectului a fost prelungit până miercuri, 11 iulie.

În Sect. Ciocana:

Înlăturăm o scurgere depistată pe un tronson de rețea termică din str. P. Zadnipru. Această lucrare este planificată până după-amiază, prin urmare, depunem tot efortul de a executa lucrarea într-un termen cât mai restrâns, astfel încât locatarii de pe adresa respectivă să nu fie afectați.

În Sect. Centru:

– Schimbăm sectorul defectat de pe un tronson de conductă de apă caldă menajeră  din str. Ismail 88/1. Aceste modernizări sunt programate pe parcursul zilei de astăzi, în intervalul orelor 11:00-16:30.

Contați pe energia noastră!

 

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru