24 septembrie 2020
Termoelectrica racordează la încălzire centralizată un bloc chirurgical modern al Institutului Oncologic, prin sistemul de ventilare           Termoelectrica prelungește campania „ Achiți iarna, fii răsplătit vara”           Termoelectrica își premiază consumatorii în cadrul Tombolei anuale „Termoelectrica dăruiește căldură”!           Tombola „Termoelectrica dăruiește căldură” revine într-un format nou! Mai multe premii, mai multe șanse de câștig!           Invitație de presă. Conferinţă de lansare a Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură”, ediția a 4-a           Termoelectrica, exemplu de bune practici prezentat în cadrul proiectului European „Convenția Primarilor pentru Energie și Climă- Est”           La mulți ani, Republica Moldova! Video           Termoelectrica modernizează rețelele termice din str. Albișoara           Termoelectrica, premiată al patrulea an consecutiv la Gala Businessului Moldovenesc           Termoelectrica reabilitează un tronson de rețea termică primară. Este posibilă scăderea parametrilor agentului termic          

Publicat: 10.09.2018

1.722 👁 Views.

10092018

Sinteza lucrărilor din 10 septembrie

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Începem săptămâna cu noi forțe! Pe parcursul zilei de astăzi Termoelectrica S.A. continuă lucrările de modernizare a mai multor tronsoane de rețele termice și efectuarea tradiționalelor lucrări de mentenanță la Stațiile de Pompare, Punctele Termice Centrale și Căminele Termice. Mai multe detalii aflați în Sinteza lucrărilor:

În sectorul Botanica:

Str. Melestiu: Astăzi finalizăm lucrările de modernizare a  600 metri de conducte termice, cu  Diametrul Nominal (DN) 250 mm. În următoarele zile continuăm lucrările de amenajare și asfaltare a zonei.

Bd-ul Dacia, 11/3: Efectuăm lucrări de montare a noilor echipamente electrice și pompele din cadrul Stației de Pompare Nr.5. Această lucrare va fi finalizată pe la mijlocul lunii septembrie.

În sectorul Buiucani:

Str. Alba-Iulia, 23: Continuăm lucrările de modernizare a două tronsoane de conducte termice, cu lungime totală de 580 de metri, cu DN 500 mm. Această lucrare va fi finalizată la sfârșitul acestei săptămâni.

Str. Muzicescu, 2: Reabilităm un tronson de conducte termice cu DN 80 mm. Această lucrare va fi finalizată mâine, până la ora 17:00.

Str. Dosoftei, 97/1, 97/2: : Reabilităm un tronson de conducte termice cu DN 70 mm. Această lucrare va fi finalizată  mâine, până la ora 17:00.

În sectorul Râșcani:

Str. Alexandru cel Bun, 49-51: Continuăm lucrările de modernizare a trei tronsoane de conducte termice cu DN 80, 100 și 150 mm, cu o lungime totală de peste 670 metri. Aceste lucrări vor fi finalizate până la sfârșitul lunii septembrie.

Str. Mihai Viteazul, 10/2: Efectuăm lucrările de modernizare a tronsonului de conducte termice cu lungimea de 820 metri și DN 700 mm. Pe parcursul zile de astăzi continuă montarea noilor conducte. Această lucrare urmează să fie finalizată până pe 20 septembrie.

Str. Socoleni, 13: Reabilităm un tronson de conducte de apă caldă de, cu DN 133 mm. Lucrările sunt planificate în intervalul orelor 08:00-17:00.

Str-la Studenților, 7/1, 7/2: Efectuăm lucrări de reabilitare a unui tronson de conducte termice cu DN 80 mm, pe o lungime de patru metri. Această lucrare va fi finalizată marți, 11 septembrie.

În sectorul Ciocana:

Str. Vadul lui Vodă: Continuăm lucrările de modernizare a unui tronson de rețea termică magistrală, cu DN 1000 mm, pe o lungime de 200 metri, care alimentează cu energie termică peste 25% din mun. Chișinău. Pe parcursul zilei de astăzi continuă demontarea rețelelor vechi și avariate, care vor fi înlocuite cu altele noi, eficiente energetic. Această lucrare va fi finalizată la sfârșitul lunii septembrie.

Str. Alecu Russo, 61, 63/1: Efectuăm lucrări de descoperire a traseului termic, unde urmează să înlocuim o porțiune de circa 30 metri, cu DN 150 mm.

Contați pe energia noastră!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru