30 iulie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sectoarele Botanica, Buiucani și Râșcani           Termoelectrica reabilitează circa 10 km de conducte termice           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 12.07.2018

1.622 👁 Views.

IMG206

Sinteza lucrărilor din 12.07.2018

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Astăzi ne bucurăm de o zi activă, focusată pe îndeplinirea unui șir de lucrări importante pentru asigurarea fiabilității sistemului centralizat de termoficare, astfel încât, cu fiecare modernizare, consumatorii noștri să beneficieze de servicii mult mai calitative și eficiente.
Așadar, pe parcursul zilei de joi, 12 iulie, echipele Termoelectrica întreprind următoarele lucrări:
În Sect. Botanica
– Modernizăm Stația de Pompare nr. 22 cu două vane noi, moderne și eficiente. Acestea vor permite controlul asupra parametrilor necesari de exploatare și secționarea agentului termic în rețeaua de termoficare, respectiv, locuitorii sect. Botanica vor avea parte de servicii mult mai calitative.
În Sect. Râșcani
– Lucrăm în forță pe str. T. Vladimirescu, în perimetrul străzilor A. Doga și Florării, unde modernizăm circa 160 m de conductă termică, cu diametrul de 800 mm. Așa cum am menționat anterior, lucrările urmează a fi finalizate până pe 20 iulie.
– Continuăm să reabilităm un tronson de rețea termică de 560 m, din st. Grătiești, cu diametrul nominal de 250 mm. Lucrările de pe această adresă vor dura până la sfârșitul lunii.
– Efectuăm lucrări de conectare a unui grup de consumatori din bd-ul Moscovei și alte străzi adiacente la un nou tronson de rețea termică. Datorită acestei conectări provizorii, vom asigura livrarea agentului termic pentru prepararea apei calde pentru consumatorii respectivi în perioada lucrărilor de modernizare a 250 de metri de conductă termică cu diametrul nominal 400 mm, din bd-ul Moscovei, planificate în perioada 13 iulie- 03 august.
În Sect. Buiucani
– Suntem pe ultima sută de metri în efectuarea lucrărilor de reconectare a consumatorilor la tronsonul modernizat din str. N. Costin, 59, unde a fost înlocuită o conductă termică de 450 de metri, cu diametrul nominal 500 mm. Lucrarea urmează a fi finalizată până vineri, ora 20:00.
– Reabilităm utilajul dintr-un cămin termic din bd-ul Ștefan cel Mare și Sfânt, 162. Lucrarea este planificată în intervalul orelor 09:00-18:00.
În Sect. Ciocana
– Începând cu ora 14.00 s-a intervenit rapid în str. Ginta Latină pentru înlăturarea unei scurgeri pe traseul de apă caldă.
Contați pe energia noastră!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru