5 august 2020
Investiții în îmbunătățirea serviciilor de termoficare pentru cca 60.000 consumatori din sect. Ciocana și Râșcani           Economii și independență față de furnizori obținute din reciclarea conductelor termice           Institutul de Energetică: Proiectele pe care le implementează Termoelectrica sunt în beneficiul consumatorului           Termoelectrica modernizează rețelele termice din com. Ciorescu. Impactul lucrărilor, resimțit de cca 25% dintre consumatori           Noi obiective de colaborare, discutate în cadrul unei ședințe comune dintre Termoelectrica și Moldovagaz           Termoelectrica continuă procesul de modernizare a rețelelor termice și îmbunătățirea serviciilor prestate           Apă caldă non-stop și confort termic pentru Complexul Educațional „Kiril și Metodii”           Realizările înregistrate și direcțiile prioritare de activitate, discutate în cadrul ședinței Adunării Generale a Acționarilor           Termoelectrica își diversifică sursele de energie utilizate, prin producerea energiei termice din biomasă           Termoelectrica a reabilitat, în timp record, un tronson de conducte termice din str. Vlaicu Pârcălab          

Publicat: 13.07.2018

1.529 👁 Views.

Colaj 2

Veaceslav ENI: Modernizarea SACET-ului este o prioritate pentru noi

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Modernizarea și eficientizarea Sistemului de Alimentare Centralizată cu Energie Termică (SACET) sunt o prioritate de bază pentru Termoelectrica S.A.. În acest context, zilnic sunt demarate o serie de activități focusate pe reabilitarea rețelelor termice și prevenirea situațiilor excepționale. Punctele în care se execută lucrările de astăzi, au fost vizitate de către directorul general al întreprinderii, Veaceslav Eni, care s-a asigurat în legătură cu desfășurarea  în termen a lucrărilor demarate și a calității acestora.

În această perioadă toate forțele noastre sunt concentrate pe modernizarea unor tronsoane importante de  rețele termice din sect. Râșcani. Echipele și partenerii noștri depun efortul maxim în modernizarea a trei tronsoane importante de rețele termice din străzile T. Vladimirescu și Grătiești și bd-ul Moscovei, astfel încât să reușim să ne încadrăm în termenii stabiliți. Efectele acestor modernizări vor fi resimțite în primul rând de către consumatorii noștri, care vor avea parte de servicii de termoficare la un nivel mult mai înalt, datorită creșterii fiabilității sistemului”, a declarat directorului general al Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni.

Așadar, pe parcursul zilei de vineri, 13 iulie, echipele Termoelectrica întreprind următoarele lucrări:

În sectorul Râșcani:

– Am demarat lucrările de modernizare a unui tronson de rețea termică din bd-ul Moscovei, pe o lungime de 250 de metri, cu diametrul nominal 400 mm. Această conductă se afla într-o stare de uzură avansată, având un termen de exploatare de circa 40 ani. Modernizările în această zonă urmează a fi finalizate până pe  03 august.

– Lucrăm cu spor pe T. Vladimirescu, unde modernizăm rețeaua termică cu diametrul de 800 mm, pe o lungime de 160 de metri, în perimetrul străzilor A. Doga și Florării.

– Continuăm lucrările de modernizare a traseului din str. Grătiești, pe un tronson de 560 de metri, cu diametrul nominal de 250 mm.

În sectorul Centru:

  • Efectuăm lucrări de sudare a unei țevi secundare de la nodul elevatorului aflat în subsolul blocului de pe str. Ismail, 46.
  • Montăm robinete sferice cu diametrul nominal 40 mm pe adresa str. Eminescu, 35. Lucrarea este planificată în această după-amiază pe un termen de două ore.

În sectorul Buiucani

  • Suntem pe ultima sută de metri privind finalizarea lucrărilor de reconectare a consumatorilor la noul traseu de 450 m, cu diametrul nominal 500, care a fost recent modernizat.
  • Se efectuează lucrări de reabilitare în căminul termic de pe bd-ul Ștefan cel Mare și Sfânt, 162.

În sectorul Botanica

  • Au demarat lucrările de descoperire a unui tronson de conductă termică de circa 400 de metri, cu diametrul nominal 400 mm, din str. Cuza Voda 39/3. Rețelele vechi, care au fost exploatate 34 de ani, unde urmează să fie înlocuite cu alte noi, moderne și eficiente energetic.
  • Efectuăm lucrări de amenajare a teritoriului unde au fost efectuate lucrări de modernizare a două tronsoane de rețele termice din str. Burebista, Valea Crucii.
  • Înlăturăm o scurgere pe conducta de energie termică din str. Zelinski, 26/3. Lucrările vor fi finalizate până la ora 18:00.

În sectorul Ciocana

  • Înlăturăm două scurgeri de agent termic și apă caldă menajeră din str. Podul Înalt și Ginta Latină, până la ora 18:00.

Contați pe energia noastră!

Pentru a fi la curent cu programul lucrărilor zilnice efectuate de către Termoelectrica S.A., accesați rubrica – Pentru Consumatori, Secțiunea – Lucrări. Sinteza zilei.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru