19 iulie 2019
Lucrări complexe de modernizare la Sursa I           Proiectul de modernizare a Termoelectrica, susținut de Banca Mondială, este un succes care merită continuat           Termoelectrica – lucrări la 90 de metri înălțime, în premieră pentru Republica Moldova           Termoelectrica, premiată cu Medalia de Aur și Zeița Calității al treilea an consecutiv           Veaceslav Eni: Zero defecțiuni – obiectivul de dezvoltare al Termoelectrica           Veaceslav Eni: Toate blocurile fără datorii vor beneficia gratuit de lucrările de mentenanță a instalațiilor de termoficare           Termoelectrica S.A. și-a automatizat Serviciul „Call-Center”: mai multe operațiuni la un singur nr. de telefon          

Publicat: 26.09.2018

1.089 👁 Views.

210922

Sinteza lucrărilor din 26 septembrie

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Continuăm săptămâna cu efectuarea lucrărilor de modernizare a multor porțiuni de rețele termice din sectoarele Râșcani, Buiucani și Ciocana. Mai multe detalii aflați în sinteza lucrărilor de astăzi:

În sectorul Ciocana:   

Str. Mihail Sadoveanu, 8/3: Efectuăm lucrări de spălare hidropneumatică și testare la presiune a sistemului ingineresc din bloc. Această activitate face parte din cadrul campaniei ” „Achiți iarna – fii răsPLĂTIT vara”, ediția 2018”.

Str. Mihail Sadoveanu, 24: Efectuăm lucrări de reabilitare a unui tronson de conducte de apă caldă cu DN 150 mm și lungimea de peste 15 metri.

Stația de Pompare Nr.1: Efectuăm lucrări de curățare a filtrelor din cadrul Stației de Pompare. Această activitate face parte din lucrările de pregătire pentru sezonul rece.

Str. Podul Înalt, 10/2: Efectuăm lucrări de înlocuire a unui tronson avariat de rețea termică cu DN 70 mm, până la ora 17:00.

Str. Petru Zadnipru, 4/2: Efectuăm lucrări de descoperire a unui tronson de conducte termice cu DN 150 mm,  și o lungime de peste 30 metri, care urmează a fi înlocuite cu altele noi.

Bd-ul Mircea cel Bătrân, 9-11: Continuăm lucrările de modernizare a două tronsoane de conducte termice cu o lungime totală de peste 800 metri, cu DN 300 și 400 mm. Finalizarea acestor lucrări este planificată până la începutul lunii octombrie.

Str. Vadul lui Vodă: Continuăm lucrările de modernizare a unui tronson bitubular de rețea termică magistrală, cu DN 1000 mm, pe o lungime de 200 metri. Pe parcursul zilei de astăzi se montează conductele noi. Această lucrare va fi finalizată la sfârșitul lunii septembrie.

În sectorul Râșcani:

Str. Alexandru cel Bun: Continuăm lucrările de modernizare a trei tronsoane de conducte termice cu DN 80, 100 și 150 mm, cu o lungime totală de peste 670 metri. Aceste lucrări vor fi finalizate până la sfârșitul lunii septembrie.

Str. Mihai Viteazul: Efectuăm ultimele lucrări de modernizare a tronsonului de conducte termice cu lungimea de 820 metri și DN 700 mm. Până la sfârșitul acestei săptămâni urmează să conectăm consumatorii din sec. Buiucani la noul tronson modernizat.

Str. Andrei Lupan: Continuăm lucrările de modernizare a 815 de metri de conductă termică cu DN 400 mm. Lucrările vor fi efectuate până la începutul lunii octombrie.

În sectorul Centru: 

Str. Mihai Eminescu, 50:  Efectuăm lucrări de reabilitare a unui tronson de rețele termice secundare din subsolul blocului, cu DN 50 mm. Această lucrare va fi finalizată până la ora 17:00.

Str. Vlaicu Pârcălab, 77: Continuăm lucrările de modernizare a unui tronson de conducte termice cu DN 150 mm și o lungime de 100 metri. Această lucrare va fi finalizată până la sfârșitul acestei săptămâni.

În sectorul Botanica:

Bd-ul Dacia: Efectuăm lucrări de reabilitare a unui tronson aerian de conducte termice, cu DN 89 mm. Această lucrare va fi finalizată până la ora 14:00.

Bd-ul Dacia: Reabilităm unu tronson de conducte termice cu DN 150 mm și o lungime de 56 metri. Finalizarea acestei lucrări este planificată până miercuri, ora 18:00.

Str: Nicolae Titulescu: Reabilităm echipamentele tehnice din cadrului unui Punct Termic Central. Această lucrare va fi efectuată în intervalul orelor 11:00-15:00.

Bd-ul Dacia, 11/3: Efectuăm lucrări de montare a noilor echipamente electrice și a pompei din cadrul Stației de Pompare Nr.5. Această lucrare va fi finalizată până la sfârșitul lunii septembrie.

Str. Grădina Botanică: Continuăm lucrările de modernizare a unui tronson de conducte termice cu o lungime de peste 730 metri cu DN 500 mm.

În sectorul Buiucani:

Str. Alba-Iulia și Onisifor Ghibu: Continuăm lucrările de modernizare a trei tronsoane de conducte termice, cu o lungime totală de peste 850 de metri și  DN 500 mm. Aceste lucrări vor fi finalizate la sfârșitul lunii septembrie.

Contați pe energia noastră!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru